Bartosz - ocena (1) Moje dzieci uczęszczają do tego przedszkola od lat i jestem bardzo... Bartosz Magdalena - ocena (1) Mam dwójkę dzieci w tym Przedszkolu i nie zamieniłabym go na żadne inne!... Magdalena MamaPrzedszkolaka - ocena (1) Polecam z całego.serca. Cudowna kadra, zajęcia opieką- lepiej nie mogliśmy... MamaPrzedszkolaka
Iwona - ocena (1) Opieka jest super panie bardzo miłe Iwona Katarzyna - ocena (1) Moje dziecko bardzo lubi to przedszkole a ja nie mam zastrzeżeń. Jest to... Katarzyna Paweł - ocena (1) Wykwalifikowana kadra, świetnie wyposażenie, rozmaite atrakcje z różnych... Paweł Kasia - ocena (1) Do tego przedszkola chodzą obie moje Córki. Panuje tam przyjazna atmosfera.... Kasia super przedszkole (1) polecam wszystkim rodzicom kochającym swoje pociechy anna "dziękuję" (1) Dziękuję za to że wnuk dostał się do zerówki (tak wcześnie!!!!) i za... rozgoryczona!!! polecam (1) Moje dzieci uwielbiają chodzić do tego przdszkola, w ktorym nigdy się nie... Monika zadowolona mama - opinia (1) Po prostu miejsce idealne dla naszych pociech))) zadowolona mama bardzo dobre przedszkole (1) Moja córcia chodzi tu od września i jest zachwycona, ja też dziecko jest... mp