Przedszkole nr 46

Przedszkola

Gdańsk, Szuwary 2

Anastazja Hakiri - rodzic - ocena (1) Nazywam się Anastazja Hakiri i jestem matką 3- letniej córeczki, która... Anastazja Hakiri - rodzic Fajne , ale .. (1) Dla dziecka to dobre miejsce . Niestety teren wokół przedszkola i w środku to... mika Przedszkole godne polecenia (1) Rodzice grupy "Maluchy" składają gorące podziękowania wychowawcą opiekunom w... Rodzice Michałka
Rewelacja (1) Przedszkole poprostu SUPER grono pedagogiczne rewelacja ale Pani Dyrektor... Ona Grupa 1 (1) Podziekowania dla Pań z grupy 1 a szczególnie dla P.HANI która jest ciepłą... m.w wspaniale przedszkole!!!!polecam!!! (1) Ja jak i rowniez moja corka,ktora uczeszcza do tego przedszkola jestesmy... Helena Kullas przedszkole stare ale z charakterem (1) Jedni moga mieć złe opinie, inni mają inne. Moje odczycia sa pozytywne. Sama... st. Otoczenie tragiczne (1) Opieka nad dzieckiem bardzo dobra, ale otoczenie tragiczne. Często wieczorem... Gdańszczanka Fajne przedszkole (1) Moja córeczka chodziła do tego przedszkola przez pół roku. Opieka jest... Moona