Przedszkole nr 62

Przedszkola

Gdańsk, al. Rzeczypospolitej 5

Agnieszka - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, profesjonalna kadra, super pani dyrektor, duże... Agnieszka AniaMaria - opinia (1) Jestem mamą tegorocznego krasnoludka. Córka uwielbia chodzić do przedszkola,... AniaMaria Najlepsze przedszkole ever (1) W przedszkolu nr 62 wyrosło moich dwóch synów. Z żalem się rozstajemy.... Mama Filipa
najfajniejsze przedszkole (1) Do "Krainy Bajek" moje dziecko chodzi już drugi rok. Jest to super... Mama Kosmoludka przedszkole godne polecenia (1) Super fajne przedszkole. Profesjonalna i energiczna kadra pedagogiczna.... zadowolona mama super (1) super przedszkole polecam innym chodzi tam moja wnusia slawka Mama Krasnoludka - opinia (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że moje dziecko chodzi do tego przedszkola i czuje... Mama Krasnoludka Mama "Kosmoludka" (1) Mama "Kosmoludka" Moja córeczka chodzi do przedszkola już trzeci rok. Jest to... Mama Kosmoludka mama przedszkolaka (1) Witam, moja córka chodzi do grupy Kosmoludków. Codziennie zostawiając ją w... mama przedszkolaka Krasnoludki :) (1) Serdecznie polecam tego przedszkole moja starsza córcia chodziła a teraz nasz... mama przedszkolaka Mama przedszkolaka (1) Najwspanialszą osobą pracującą w przedszkolu jest Pani Gabrysia.Tak wspaniałą... Mama przedszkolaka Rodzice Ekoludka :) (1) Nasz 5 letni syn, nie przepadał za chodzeniem do przedszkola, a szczególnie ,... Maja i Marcin Urbaniak Mama pięciolatki (1) Dzisiaj moja córcia rano mnie zadziwiła.Obudziła się , o 5 rano z gorączką.... Mama pięciolatki