Przedszkole nr 83

Przedszkola

Gdańsk, płk. Stanisława Dąbka 35

Justyna M. - ocena (1) Przedszkole cudowne, bardzo dobrze wyposażone. Duża ilość zajęć dodatkowych,... Justyna M. Sylwia - opinia (1) Przedszkole świetne moja córeczka tam uczęszcza panie bardzo miłe Sylwia mama - opinia (1) Dla nas - wymarzone miejsce. Największy plus za bycie przyjaznym dziecku.... mama
dosia - opinia (1) Panie ze świetnym podejściem, bardzo przyjazne środowisko, przedszkole marzeń... dosia Mama - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole. Serdecznie polecam. Mama mak - opinia (1) Wspaniałe przedszkole , zaangażowani nauczyciele, urozmaicone, zdrowe... mak Kolorowe Kredki (1) Co dzień zaprowadzając i odbierając córkę cieszymy się, że mieliśmy szczęście... Aga Wspaniałe przedszkole (1) Piękny budynek, nauczyciele z powołania, mój syn jest tam szczęśliwy :)... B. - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole: nauczyciele zaangażowani, w ofercie edukacyjnej... super przedszkole (1) Bardzo dobre przedszkole Jestem spokojny gdy zostawiam tam swoje dziecko Mirek Polecam! (1) Synek bardzo zadowolony, pyszne posiłki, wspaniałe wychowawczynie Karolina Bardzo Dobre Przedszkole (1) Bardzo dobre przedszkole -godne polecenia .Nowoczesne ,dużo się dzieje... Rodzic synek lubi tam przebywać i to najważniejsze (1) bardzo dobra opieka,warunki i zajęcia też ,pozytywnie! mama Bardzo miłe, przestronne i wesołe przedszkole. (1) Dzieciak zadowolony :) Krzysiek