Przedszkole przyjazne dzieciom

Super przedszkole pod każdym względem. Panie bardzo miłe, otwarte na indywidualne potrzeby dzieci. Dużo ciekawych i niestandardowych zajeći. Nowy, czysty, przestronny i kolorowy budynek, budowany z myślą o przedszkolu. Sale bardzo dobrze wyposażone, przestronne, słoneczne. Nasz dziecko samo prosi, żeby dłużej zostawać w przedszkolu. Jest to najlepszą recenzją prowadzonych zajęć i oferowanej opieki. Preludium to przedszkole z prawdziwego zdarzenia, zarejestrowane w MEN. Po roku pobytu naszego dziecka, szczerze polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole przyjazne dzieciom

Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to autoreklama... Żaden rodzic tak by nie opisał przedszkola, do którego uczęszcza jego pociecha. ..."Nowy, czysty, przestronny i kolorowy budynek, budowany z myślą o przedszkolu" ..."Preludium to przedszkole z prawdziwego zdarzenia, zarejestrowane w MEN" Kto tak pisze??? Tylko właściciel, żeby napędzić pozytywne oceny...... wstyd.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Przedszkole przyjazne dzieciom

Chodzi tam już moja druga pociecha i tylko mogę się zgodzić z pierwszą opinią. Aż trudno nie pisać o tym, że budynek jest nowy i kolorowy - a do tego mają piękne toalety - kolorowe i przystosowane dla dzieci. Cała kolorystyka jest przemyślana i ładnie dobrana. Dla mnie jako rodzica jest też ważna sprawa czystości - dlaczego o tym nie pisać? Ja na to zwróciłam uwagę. Jak szukałam przedszkola dla dzieciaków to też było dla mnie ważne czy jest zarejestrowane w MEN... Panie wspaniałę, dzieciaki codziennie wychodzą na dwór. P O L E C A M
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1