Przedszkole

Witam , wiem ze temat juz był , ale jest taki bałagan w wypowiedziach , ze juz nie wiem o jakim przedszkolu mowa w watkach . przeprowadzam sie do banina , poszukuje fajnego przedszkola, bede wdzieczna o opinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole

Ja mam córkę i syna w Niezapominajce i jestem zadowolona z poziomu edukacji oraz rodzaju zajęć w tej placówce. Wcześniej byliśmy w Tęczowej i jakoś nie zazgrzytało (nie będę pisać bo każdy ma swój punkt widzenia a ja pewnych metod nie mogę pochwalić). Koleżanka ma w Maluszkowie i jest równie zadowolona co ja no ale nie ma co miesiąc wycieczki jak moje maluchy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

My od września idziemy do Przedszkolandii. Dostali I miejsce za przedszkole roku w powiecie kartuskim. Pani dyrektor bardzo miła i empatyczna. O reszcie będę mogła mówić po wakacjach, ale jestem nastawiona pozytywnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam przedszkolandie w 100% ! Moj synek chodzi i jestesmy zadowoneni. Panie sa przesympatyczne, grupy male.

To o niczym nie świadczy. Ten konkurs to tak trochę zabawa :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

to fajnie , ze umieją sie bawić :) o to chodzi w przedszkolu

Owszem :-) Ale to nie powinno być priorytetem w wyborze przedszkola. Z całym szacunkiem, ale uważam, że w Źukowie jest o wiele większe, bardziej rozwinięte, z dużo większą liczbą atrakcji,dużo większą liczbą grup i o wiele większą renomą, a przegrało z malutkim dopiero powstającym przedszkolem... To takie trochę zastanawiające. Oczywiście gratuluję i życzę podobnego lub lepszego sukcesu niż to przedszkole w Źukowie :-) Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

wielkosc budynku i ilosc grup napewno nie jest wyznacznikiem poziomu to popierwsze, od zawsze kameralne placowki mialy lepsze renomy . bocianowo akurat to jest nic nadzwyczajnego .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam w fantazji w pępowinę i odradzam . Od września przenosze do banina . Dla mnie liczba dzieci w grupie 25 to jest pomyłka . To nie powinno być dozwolone . Mimo extra budynku reszta leży .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

co Pani ma na myśli, że reszta leży, co między innymi? Zastanawiam się nad tym przedszkolem dla dziecka, więc będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zajęcia z opisu się nie odbywają , w mojej grupie była długo jedna nauczycielka na 25 dzieci .

Moje dziecko chodziło do przystanek przygoda . Generalnie nie mam nic do zarzucenia , ale dla mnie to bardziej bawialnia niż przedszkole . No i brak miejsca na auto temat rzeka . Od września do Przedszkolandii zapisalam . Dla mnie wiele aspektów pozytywnych . W sumie wielkość ogrodu jest dla mnie wystarczająco przemawiająco , . Wszystko zależy czego się oczekuje

Ogrodu? Wie Pani co to ogród?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja jestem świeżą mamusią na Sosnowej bo drugi miesiąc i puki co czad. Była już na 2 wycieczkach, zaczęła mówić słowa po angielsku, piekła ciastka dla mamusi.. Dużo by pisać jestem dumna. Wspaniała Pani Marta wychowawca w grupie mojej małej. Jak coś się zmieni chętnie napisze bo mam porównanie z Gdańskiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moje dziecko chodziło do niezapominajki i dramat . Odradzam , bajki w tv to norma była , ni to przedszkole ni to hotel .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

odradzam Maluszkowo!!!!!!!! Jak najdalej od tych ludzi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Raczej wszystkie są dobre . Prawda jest taka ze każdy rodzic szuka czego innego .

Polecam przedszkole kreatywne na ul. Ptysia i Balbiny w Baninie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Niezapominajka ale nie wiem czy są jeszcze miejsca na nowy rok szkolny. Mój syn kończy w tym roku edukację w tej placówce i jestem zadowolona z poziomu edukacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam przedszkole Niezapominajka mój syn chodzi tam od stycznia i jestem zadowolona.

Ja też mam córkę na Sosnowej co prawda w żłobku ale jestem zadowolona bo edukacja jest na wzór przedszkola (mają angielski, zajęcia z logopedą i rehabilitantem itp). Bardzo mi się podoba poziom. Sala czysta, opiekunki miłe. Chociaż mają wózek spacerowy na 6 czy 8 osób i trochę wydaje mi sie za ciasny dla tylu maluchów.

Na Dabrowie buduje sie nowe przedszkole dla 75 dzieci,a wiec Banino rozwija sie.

super a masz jakies wieksze informacje ? nazwe i od kiedy ?

Niedługo otwierają przedszkole w Baninie na ul.Pszennej . Może tam się uda dostać:)

Na pszennej już brak miejsc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekaw mi powiedziano ze są

Ja tez dostałam odpowiedz Ę są wolne miejsca

W Przedszkolandii leci już lista rezerwowa jak dziś dzwoniłam tylko w grupie 3,5 latków jest jedno miejsce , wiec nie wiem jak wszystkie przedszkola pełne gdzie posyłać

W hockach klockach będą bardzo duże grupy także niepolecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dlaczego? Integracja, integracja od małego, zgranie ze społeczeństwem... Później nie będzie problemu, że rosną tchorzliwe pajacyki zaopatrzone w rodziców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

37.248.167.* Jesteś chory człowieku ! Najpierw na Maluszkowo jedziesz , obsmarowałes ile wlezie teraz widze Hocki Klocki na tapecie mimo ,że jeszcze nie otwarte. Wez Ty się lecz człowieku. Tak bardzo przedszkola Ci przeszkadzją? ktos Cię kiedys molestował w przedszkolu ,że masz teraz traumę z dzieciństwa. Nie Ty będziesz decydować gdzie rodzice posyłają swoje dzieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Konkurencja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A o co chodzi z tą niechęcią forumowiczów do przedszkola Maluszkowo? Pytam z ciekawości.

Zazdrośni pewnie albo zwykły hejt lub też konkurencja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nasz synek tez chodzi do przedszkolandii :) jestesmy bardzo zadowoleni , polecamy ;)

Każdy swoje chwali, a rzeczywistość jest jedna

Inne tematy z forum

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...