Przedszkole wesoły ul/radosny zakątek gdańsk chełm

Temat dostępny też na forum: Chełm Rodzina i dziecko
Czy ktoś może mi powiedzieć które przedszkole jest które:) jedno jest przy ulicy, drugie bliżej gimnazjum. Ale są bardzo blisko i jak patrze na mapie google to nie wiem :) proszę jeszcze o opinie. Które jest państwowe? Bo wiem że jedno jest niepubliczne.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole wesoły ul/radosny zakątek gdańsk chełm

Państwowe Wesoly Ul nr 85 państwowe bliżej gimnazjum nr 3 a właściwie zaraz obok
.
Radosny Zakątek -jest niepubliczne ,znajduje się na po drugiej stronie Wesołego Ula .

Moje dziecko niestety nie dostało sie do żadnego z nich chociaż oba widzę z okna więc bym miała rzut beretem ,miałam możliwość tylko krótkiej rozmowy z obiema paniami dyrektor ,przy składaniu podań ale to kupe lat temu było ,wiec nie pomogę w kwestii zachowania pań na zebraniach .

Dziękuje za odp. A czy ktoś może napisać jakie są opłaty w wyżej wymienionych przedszkolach? Proszę również o opinię mam których dzieci tam chodzą lub chodziły. Jak jedzonko, organizacja czasu dla dzieci i oczywiście jakie opiekunki i czy Pani dyrektor miła

Radosny zakątek-opłata 350czesne plus 10zł stawka zywieniowa dziennie, z reguly ok 600zł (z angileskim itd).
przedszkole świetne moim zdaniem, jedzenie bardzo dobre. Moj synek chodzi juz tam drugi rok;)

Dziękuje? A jak wesoły Ul? Chyba troszke tańsze to przedszkole?

my mamy synka w radosnym zakątku przy normalnych zapisach się nie dostał mimo, ze oboje pracujemy potem w roku się zwolniło miejsce i jako 30 do grupy został przyjęty płacimy średnio 650zł bo chodzi jeszcze na angielski

A jakie opłaty w wesołym ulu? I jak wychowawczynie i dtrektorka? Prosze o opinie

Inne tematy z forum

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30 odpowiedzi)

mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco.. zastanawiam sie czy...