Przedszkole wesoły ul/radosny zakątek gdańsk chełm

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Czy ktoś może mi powiedzieć które przedszkole jest które:) jedno jest przy ulicy, drugie bliżej gimnazjum. Ale są bardzo blisko i jak patrze na mapie google to nie wiem :) proszę jeszcze o opinie. Które jest państwowe? Bo wiem że jedno jest niepubliczne.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole wesoły ul/radosny zakątek gdańsk chełm

Państwowe Wesoly Ul nr 85 państwowe bliżej gimnazjum nr 3 a właściwie zaraz obok
.
Radosny Zakątek -jest niepubliczne ,znajduje się na po drugiej stronie Wesołego Ula .

Moje dziecko niestety nie dostało sie do żadnego z nich chociaż oba widzę z okna więc bym miała rzut beretem ,miałam możliwość tylko krótkiej rozmowy z obiema paniami dyrektor ,przy składaniu podań ale to kupe lat temu było ,wiec nie pomogę w kwestii zachowania pań na zebraniach .

Dziękuje za odp. A czy ktoś może napisać jakie są opłaty w wyżej wymienionych przedszkolach? Proszę również o opinię mam których dzieci tam chodzą lub chodziły. Jak jedzonko, organizacja czasu dla dzieci i oczywiście jakie opiekunki i czy Pani dyrektor miła

Radosny zakątek-opłata 350czesne plus 10zł stawka zywieniowa dziennie, z reguly ok 600zł (z angileskim itd).
przedszkole świetne moim zdaniem, jedzenie bardzo dobre. Moj synek chodzi juz tam drugi rok;)

Dziękuje? A jak wesoły Ul? Chyba troszke tańsze to przedszkole?

my mamy synka w radosnym zakątku przy normalnych zapisach się nie dostał mimo, ze oboje pracujemy potem w roku się zwolniło miejsce i jako 30 do grupy został przyjęty płacimy średnio 650zł bo chodzi jeszcze na angielski

A jakie opłaty w wesołym ulu? I jak wychowawczynie i dtrektorka? Prosze o opinie

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...