Serdecznie dziękuje dr Zdzitowieckiemu oraz dr Orzelskiemu za to, że postawili mnie na nogi! Rok temu poddałam się operacji przepukliny oraz naprawy powłok brzucha nabytych po dwóch ciążach. Przez wiele lat żyłam z permanentnym bólem kręgosłupa, moja forma fizyczna z roku na rok była coraz gorsza, a rehabilitacja nie przynosiła efektu, ponieważ brzuch był bardzo słaby. Intensywne ćwiczenia pogorszyły tylko sytuacje. Po wielu konsultacjach z neurologiem, ginekologiem i innymi lekarzami – usłyszałam: że wydęty brzuch to normalne po ciąży, a do bólu kręgosłupa powinnam się „przyzwyczaić”- taka moja natura! Dopiero dr Zdzitowiecki dokładnie wytłumaczył mi w czym tkwi problem, że jedynym sposobem na poprawę mojego stanu zdrowia jest operacja przepukliny oraz powłok brzucha. Minął rok, a moja sprawność fizyczna jest doskonała! Bóle kręgosłupa minęły, mój brzuch jest płaski, a nie jak wcześniej wydęty jak balon. Sylwetka się wyprostowała, nabrałam sił i energii. Teraz wiem, że była to najlepsza decyzja jaką podjęłam. Dziękuję za profesjonalną opiekę! Dziękuje za to, że każdy kolejny dzień jest bez bólu, i że znowu mogę czuć się zdrowa!