Arkadiusz Kwiesielewicz - ocena (1) Super wiedza merytoryczna i podejście do grupy! Arkadiusz Kwiesielewicz Agnieszka Hosak - ocena (1) Wycieczka po Gdańsku z panem Dariuszem była świetnym doświadczeniem! Od... Agnieszka Hosak Ela - ocena (1) Bardzo polecam Panią Agnieszkę, przewodniczka z pasją, która potrafi ciekawie... Ela
Joanna Wojtaszek - ocena (1) Pani Agnieszka jest wzorem prawdziwego przewodnika - empatyczna i... Joanna Wojtaszek Rafał - ocena (1) W imieniu grupy angielsko-niemiecko-polskiej bardzo serdecznie dziękujemy za... Rafał Ewa - ocena (1) Najlepsza przewodniczka! Pani przewodnik zaraża swoją pasją, wiedzą, energią... Ewa KGW Wichrowice - ocena (1) Wspaniały przewodnik dostosowany do grupy na pewno jeszcze skorzystamy i... KGW Wichrowice W - ocena (1) Rzadki przypadek profesjonalizmu wykraczający poza horyzont. W Piotr - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze spaceru po Głównym Mieście, polecam Panią Martę... Piotr Beata i Andrzej - ocena (1) Pani Agnieszko, dziękujemy za wspaniały spacer gdańską Starówką, za... Beata i Andrzej Robert i Daria - ocena (1) Pani Agnieszka to doskonała organizatorka, dba o każdy szczegół dla grupy.... Robert i Daria Ania - ocena (1) Z panią Agnieszką Nowakowską jako przewodnikiem brałam udział w wielu... Ania Dorota - ocena (1) Z żartem, a zarazem konkretnie. Bardzo polecam Dorota Beata Suchomska - ocena (1) Ciekawy przekaz historii i informacji o eksponatach Muzeum II wojny Światowej... Beata Suchomska Ewa Łasocha - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani Przewodnik za jej niezwykłe zaangażowanie,... Ewa Łasocha Iwona - ocena (2) Miałam ogromną przyjemność zwiedzać Gdańsk z fantastyczną przewodniczką! ️... Iwona SP nr 13 w DG - ocena (1) Pani przewodnik w sposób interesujący i rzeczowy oprowadziła naszą grupę po... SP nr 13 w DG Marlena - ocena (2) Świetna Przewodniczka po Gdańsku. Nareszcie wiemy obok których historycznych... Marlena Hania - ocena (2) Bardzo kompetentna pani przewodnik. Opowiada z humorem i swadą. Wiele... Hania Antoni Zygmunt - ocena (1) Zwiedzanie Gdańska z Panem Markiem było wielką przyjemnością .... Antoni Zygmunt