Ewa - opinia (1) Bylismy groupa z Austrii w Gdansku. Pan Dr Humor mial rzeczywiscie humor,... Ewa DZIĘKUJEMY (1) Dr Humor to przewodnik posiadający pasje i ogrom wiedzy na temat Gdańska... Dziękujemy POLECAM (2) Dziękujemy bardzo za wspólnie spędzony czas podczas naszej wizyty w... agnieszka
Podziękowanie (1) Mając jeszcze w pamięci bardzo interesujące spotkanie z najciekawszymi... dr n. med. Barbara Nowacka Polecam (1) Z Panem Franciszkiem podróż po Gdańsku jest bardzo ciekawa, wesoła,... Alina i Józek z Krakowa marlena - opinia (3) super facet i super przewodnik.... marlena Podziękowanie (2) Panie Franciszku, dziękujemy za profesjonalne przygotowanie i przeprowadzenie... Wiktoria i przyjaciele Dr Humor - pasjonat historii (2) Dr humor to przewodnik posiadający ogrom wiedzy na temat Gdańska (to miasto... Katarzyna Dr Humor - Franciszek Krzysik - Naprawdę warto (1) Bardzo gorąco polecam usługi Pana przewodnika Franciszka Krzysiaka. Miałem... Kris Dr Humor to napradę nietuzinkowy Przewodnik (2) Zaprosiłem swoich klientów do zwiedzenia Gdańska. Wybrałem Pana Dr Humor i to... Marek Siedlce poznajemy Gdańsk (2) Wspólnie ze znajomymi zaplanowaliśmy niedzielne zwiedzanie naszego pięknego... Agnieszka