Przewodnik po Westerplatte

Przewodnicy turystyczni

Gdańsk, mjr. Henryka Sucharskiego

Zwiedzanie Westerplatte (1) Bardzo polecam pana Mariusza jako przewodnika. Młodzież szkoły... Halina Grabarz Przewodnik po Westerplatte (1) Wybraliśmy Pana Mariusza z polecenia aby oprowadził naszą grupę po... Sylwia S. III LO Gdańsk (1) Korzystaliśmy kilkakrotnie z usług p. Mariusza - zawsze przygotowany, gotowy... Cezary Tulin
Westerplatte oczami autorytetu (1) Trudno miec jakiekolwiek zastrzeżenia, zważywszy na dotychczasowe,... TB Zwiedzanie Westerplatte (1) W ramach pobytu i zwiedzania Trójmiasta postanowiliśmy odwiedzić miejsce... Witold Żebrowski Westerplatte (1) Odwiedzam Westerplatte od 1999 roku, ale nigdy nie widziałem i nie słyszałem... Jerzy Bardzo Dobry Przewodnik po Westerplatte (1) Pan Mariusz ma niesamowita wiedze na temat tego miejsca. Jesli chcesz sie... Pawel zwiedzanie Westerplatte z panem Wójtowiczem - Podhorskim (1) Przyjechałem na Pomorze z południa z przyjaciółmi i zamierzałem zwiedzić... Ślązak Obrona WST Westerplatte (1) Trudno polecić lepszego przewodnika po Westerplatte. Profesjonalizm, energia... Marcin