Przybyli aby nauczać i nauczają ; )
Wszystkim polecam kurs w Elka School - moim zdaniem najlepszej szkoł jazdy w trójmieście. Wykłady z panem Janem Michelem - profesjonalnie, z humorem, aż czasem szkoda było, że tak krótko ; ) Kurs podstawowy wyjeździłam również z panem Michelem. Baaardzo drobiazgowy instruktor (to oczywiście na duży plus) - żadne pominięcie zerknięcia w lusterko, szybę czy nieupewnienie się nie przejdzie niezauważone. Niestety po 30 godzinach nie czułam się jeszcze pewnie za kierownicą, więc wykupiłam dodatkowe jazdy. I tak trafiłam na panią MARIĘ PUŁAS ! Cud instruktorka! Nagle jak za dotknięciem róźdżki wcześniejsze błędy zostały wyeliminowane. Cierpliwa, wyrozumiała, profesjonalna, przesympatyczna (i długo, długo by wymieniać) instruktorka! Wszystko tłumaczy, dokładnie opisuje, odpowiada na pytania, pokazuje różne możliwości wykonania danej czynności co uwieżcie mi BARDZO ułatwia jazdę. Jeżeli chcecie nauczyć się dobrze jeździć, w bardzo miłej, bezstresowej atmosferze to od razu pytajcie o panią MARIĘ. Jazdy z nią to gwarancja Waszego sukcesu! Dzięki pani Marii dziś udało mi się zdać egzamin i jeżeli również chcecie zdać, to już wiecie gdzie szukać najlepszej instruktorki pod słońcem!