Antoni Maria Zduńczyk - ocena (1) Od lat leczymy się w tej przychodni i spotykamy się ze wszystkich stron z... Antoni Maria Zduńczyk Anka - opinia (1) Lekarze super ale personel pielęgniarski szczególnie w rejestracji podejście... Anka Pediatra (2) Polecam Panią doktor Katarzynę Irlę, jest dobrym lekarzem, ma podejscie,... Mama
polecam (1) Byłam zapisana do kilku przychodni w Trójmieście. Z aksamitnej się wyniosłam... ms Bardzo polecam te przychodnię (1) Polecam wszystkim pacjentom tę przychodnie ,,bardzo kompetentny i rzeczowy... avonka zdecydowane tak!! (3) w zeszlym roku leczylam corke u dr Trafalskiej,pozniej wyjechalam i bardzo... mama 2 latki leniwy lekarz (2) W nagłych przypadkach w czasie weekendu 03.08.2011 lekarz nie ma chęci... P.K. Jestem zadowolona (1) Z cala rodzinka nalezymy do tej przychodni. Lekarz pierwszego kontaktu ok,... Dorota R. Bardzo miłe lekarki dla dzieci . (2) Chodze z synkiem na Aksamitną od 6 lat i jestem bardzo zadowolona . Obie... Mama Piotrusia BRUDNO W POCZEKALNI (1) Lekarze może są wspaniali ale mam zastrzerzenie do sprzątaczki, otórz będąc w... WT stały klient (1) Jestem bardzo zadowolona z usług przychodni i lekarza prowadzącego,badania i... Gabrysia młoda lekarka - nie polecam (1) Widocznie trafiłem na mniej doświadczoną lekarkę, która bez wnikliwej... J Polecam DR. Trafalską (1) Od roku chodzę z moją córeczką do pediatry dr. E. Trafalskiej i jestem bardzo... Hania Justyna - opinia (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z MOJEJ PRZYCHODNI ORAZ Z TEGO W JAKI SPOSOB... Justyna w - opinia (1) bez problemu dostałam skierowania na badania takie jakie chciałam na koszt... w monika - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z tej przychdni aby wszystkie przychodnie byly tak... monika