NZOZ Przychodnia Brzeźno

Przychodnie, poradnie NFZ Laboratoria medyczne

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 6

Wiesia - ocena (1) Minęło 16 lat i nic się nie zmieniło Wiesia pacjent - opinia (1) żenada, teleporada umówiona na konkretną godzinę, telefonu od lekarza brak,... pacjent Pacjent - opinia (1) Żenada, a w czasie "Covid" przechodzicie samych siebie, ludzie przychodzą na... Pacjent
Jak najbardziej polecam wszystkim (1) Bardzo sobie chwalę tę przychodnie ,rejestracja 5+,lekarze 5+, No i wiadomo... Rafał Odradzam (1) Masakra nie można się dodzwonić,rejestracja jest niemiła a dla człowieka... Agnieszka Jak najbardziej polecam! (1) W sierpniu tego roku miałam okazję korzystać z Poradni Rehabilitacyjnej w... Kaśka Polecam Przychodnię w Brzeźnie (1) Dobra przychodnia, polecam szczególnie lekarzy pediatrów. Mama Polecam Przychodnię Brzeźno (1) Polecam tą Przychodnie z pełną świadomością wysokiej oceny, rejestracja mila... Sylwia Z calego serca polecam Te Przychodnie w Brzeznie! (1) Pieirwsze zetkniecie to REJESTRACJA,wysoka kultura osobista... Wanda Zdrojewska Beznadzieja (1) Nie dosc,ze musisz czekać człowieku na terminy do lekarza nie wiadomo jak... Gonzalez Rejestracja w Przychodni w Brzeżnie (1) Pan Krzyś jak i pozostałe Panie bardzo miłe i kompetentne, kilkakrotnie... ISIA KARWOWSKA Pozytywnie (2) Mila obsługa, kompetentni lekarze, ogólnie polecam wszystkim. Pan Krzysztof w... Marysia pozytywnie... (3) Wpadłem kilka minut po 7 rano, owszem spore kolejki, ale bardzo płynne.... dziabong pcdpcd - opinia (3) Dzwoniłam dzisiaj w celu umówienia się do lekarza i mogę skomentowac to tylko... pcdpcd pozytywnie (1) Jestem stała pacjentką która często zawraca głowę Paniom w rejestracji które... pacjent opinia o przychodzni brzeźno. (1) Kolejki Od 6:10 rano, telefon oczywiscie odbiorą (...) z rejestracji... nie napisze kto bo potem człowie rejestracja (2) do rejestracji w ogóle nie można sie dodzwonić! odbierają dopiero tel po 8 i... stała osoba nie polecam (1) Obsługa straszna,kolejka do rejestracji już od 6:00 rano,panie rejestratorki... nie polecam Przychodnia z bardzo miłym personelem (1) Polecam przychodnie brzeźno, chodzę tam od małego i zawsze zostałam dobrze... Magda mogę śmiało polecić (1) mam od ponad 3-ech lat wybraną tę placówkę i lekarza rodzinnego. Nigdy nie... domin