skandal (2) DR.SZYMECZKO - nieuprzejmy, ... robi łaske ze ,rozmawia" z pacjentem... inka !!!!!!!!!!!!!!!! (1) tak nie moze byc mam ciezko chora mame czesto chodze do tej przychodni ,baaa... Pacjetka Wraz z mama DR.SZYMECZKO (2) jestem zadowolony,korzystałem z wielu przychodni i lekarzy a u niego nie... Danzig 75
pediatrę gorąco odradzam (2) W tej przychodni od lat pracuje dwoje lekarzy pediatrów. Pani P.... jedzie na... Ania MASAKRA ! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM ! (3) OBSŁUGA NIEMIŁA ABY NIE NAPISAĆ CHAMSKA - POSTAWA NICZYM Z GŁĘBOKIEGO PRL-u.... Dorota Godziny przyjęć ginekologa i obsługa (1) Godziny przyjęć ginekologa są takie by osoby pracujące nie mogły skorzystać z... Stasia ginekolog (1) dr salwach sympatyczny ale trochę szybko załatwia pacjentki i trochę nie do... ikosza lekarz rodzinny (1) porażka, czas oczekiwania długi, lekarze niemili, pielęgniarki w rejestracji... ikosza !!! (1) mam dość użerania się z całym personelem !! za każdym razem zajęty telefon !... Kamila Polecam tandem pediatryczny (1) Panią doktor M i miłą panią pielęgniarkę, z którą każdy komarek ma miękką... mama POLECAM I ODRADZAM (2) Gorąco POLECAM panią M.Rzeczowa,dokładnie \"sprawdza\"każdy problem,miła i... dziuńka NIE POLECAM!!! (1) Zarówno ja z mężem jak i dzieci są zapisane do tej przychodni, ale to tylko... Kasia Rejestratorki (1) Panie z rejestracji zachowują się jak księżniczki, nie można zarejestrować... Niezadowolony pacjent poradnia K na medal (1) Z poradni dla kobiet korzystam regularnie i muszę powiedzieć że jestem super... Weronia