pacjent - ocena (1) tragedia! Dodzwonić się do rejestracji - bez szans, Jak się jest chorym, to... pacjent Antoni Maria Zduńczyk - ocena (1) Maria od kilku lat leczę się w tej przychodni mam kilka koło domu ale wolę... Antoni Maria Zduńczyk Dorota - opinia (1) Chyba coś dobrego zaczęło się dziać w przychodni bo pojawiło się paru nowych... Dorota
Paweł - opinia (1) Nie dawno przepisałem się do przychodni na Mickiewicza i jestem bardzo... Paweł Pjoter - opinia (1) Szybka diagnostyka, od skierowania na usg do wykonania 2-3 dni - turbo szybko... Pjoter Jacek - opinia (1) Pomimo umówionej konkretnej godziny lekarza POZ, ogromna kolejka i czeka się... Jacek Porażka, nie polecam (1) Beznadzieja beznadzieja beznadzieja!!!! Rejestracja to jakaś porażka! Pół... Hanna Kardiolog Pani Bożena Zięba (3) Fachowy,nowoczesny lekarz.Jak trzeba to przyjmuje pacjentów do późnych... Krystyna i Czesław B. z Moreny Skandaliczna przychodnia (1) Aby zarejestrować się do lekarza pierwszego kontaktu trzeba czekać 1, 5... Gosik W sumie spoko... (1) Od kilku lat jestem w tej przychodni, po remoncie jest dwa razy lepiej,... Pacjent opinia (1) pani doktor psychiatra fatalna zamiast rozmawiac z pacjetem ,to rozmawia... gaga dermatolog (1) Od dziecka jestem pacjentem Przychodni Mickiewicza, z roku na rok jest coraz... zkdfhg Masakra (1) Dziecka z podejrzeniem zapalenia płuc żaden lekarz nie chce przyjąć, bo nie... koszmar Nieciekawie (3) Twoja wizyta jest na godzinę 11.30, czekasz w efekcie min 40min na... Ona Magdalena - opinia (1) Jestem zadowolona z przychodni z lekarzy i pań z recepcji, maja duzo... Magdalena moja opinia -przychodnia super (1) Ostatnio tu byłem zupełnie przypadkiem na badaniu dopler nogi.Panie wyjatkowo... karol jak w życiu (2) przychodnia godna polecenia. począwszy od pediatry (najlepsza na świecie dr... rene Opieka nocna i weekendowa (1) Ogólnie jestem zadowolona z opieki, szczególnie polecam pediatrę dr D.... Ewa Godna polecenia :) (1) Jestem zadowolona z funkcjonowanie Przychodni. Korzystam z niej od kilkunastu... Ol(g)a BRAK SŁÓW !! (1) Chciałabym wyrazic opinie na temat PANI DOKTOR!!dyżurującej w przychodni... PACJENTKA