Morena-to pomyłka (2) Nie po raz pierwszy i nie tylko tu spotkałam się z wyjątkową niekompetencją... edka 3+ (1) -obsługa miła (w miarę możliwości) 4- -organizacja przyjmowania pacjentów... xyz Bywało gorzej (1) Nie jest to najgorsza przychodnia, w jakiej przyszło mi się leczyć, ale... Aga
SZCZERZE POLECAM (1) Na prawdę szczerze polecam Dr Edytę Artemiuk. Jest to lekarz z powołania.... Lady Ąrzefu Jestem bardzo zadowolona z opieki medycznej (1) Od samego początku należę do tej przychodni. Obecie i moje dziecko tam... jedna z wielu pacjentek a ja jestem zadowolona (1) Oprócz dr R. wszyscy byli zawsze w tej przychodni dla mnie mili i nie... Skiniowefa polecam laboratorium i nie tylko (1) miła obsługa w rejestracji ogólnej i laboratorium, ludzie są pomocni, bardzo... Karolina Szkoda gadać (1) Jeden lekarz na dyżurze w niedzielę stwierdza że jest coś z płucami inny w... :) Dzień Dobry (1) Korzystałem z usług tej przychodni i czuje się spełniony w pełni słowa tego... Klient Świetny pediatra (1) Mieszkam na Morenie od wielu lat i leczę się w przychodni. Nie zgadzam się z... R. Szymańska NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szczególnie dr. Izabelli Wiśniowskiej, która jest niemiła, burkliwa, a... Paulina usg bioderek dziecka (1) kilka tygodni po urodzeniu sie naszej coreczki udalismy sie do ortopedy... bs Lepsza niż inne (1) Bardzo dobra przychodnia. Nie miałam jeszcze żadnych kłopotów z dostaniem... Pacjentka Astmatyk - opinia (1) Osobiście nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Od trzech lat leczę astmę... Astmatyk Kiepsko bo brak Konkurencji (1) Przychodnia teoretycznie świadczy usługi bardzo kompleksowo i nawet nie... Mcz Graża - opinia (1) Jedna z najlepszych placówek. Leczę sie tam od początku i nigdy nie miałam... Graża :) (1) Od lat leczę dzieci u pediatry dr Siemaszko na Morenie. Naprawdę dobry... pacjentka Nie jest źle (1) Wcześniej byłam zapisana do przychodni koło Opery. Po kolejnej akcji, gdy... gaba