Żenujący poziom obsługi i ekstremalnie długi czas oczekiwania (1) Poziom tej placówki zdrowia woła o pomstę do nieba. Brak kompetencji, długi... Były pacjent UWAGA NA ORTOPEDE WYGANOWSKIEGO (3) Przestrzegam przed skorzystaniem z porad dr Wyganowskiego. Lekarz mimo ze w... koni Uwaga na szczepienia dzieci (2) To, co przeżyłam w tej przychodni w poradni dzieci zdrowych to horror i... Zbulwersowana
Przychodnia nocna (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, szybkości i jakości przychodni i... Embe miłe zaskoczenie (1) Byłam mile zaskoczona obsługą w rejestracji na parterze. Chciałam zapisać... Stały pacjent Mieć świętą cierpliwość, mocne łokcie... albo omijać szerokim łukiem (1) Należałam ładnych parę lat - niestety moja cierpliwość się kończy i jestem na... bardzo rozczarowana stala pacjen mocno traca" komuna" (7) Mialam watpliwa przyjemnosc skorzystac z uslug gabinetu RTG-skuszna brakiem... EWA Poradnia ginekologiczna - tragedia (1) Żona w 11 tyg ciąży zgłosiła się do przychodni (zaobserwowała niepokojące... Mat Ginekolog (3) Masakra! Jak i p. dr. Raniszewska tak i p. dr. Waldmann nie dość, ze są nie... Xenia Elena - opinia (1) Masakra, nie możliwe zarejestrować dziecko na dzień wcześniej. Przeczesz ja... Elena Dramat (2) Prawie od urodzenia jestem klientką usług tej przychodni i musze stwierdzić,... Marta Chore sposoby (1) Ta przychodnia to jakaś tragedia. Może i łatwo się tam dostać ale nie to się... Wkurzony Endokrynolog dla swoich (5) Chciałam się zarejestrować do endokrynologa, ale usłyszałam, że nowych... niemile zaskoczona endokrynolog (1) należe do pacjentek uczęszczjących do endokrynologa w tejże przychodni, jest... stała pacjentka Ciągle zajęte (1) Od 3 dni próbuje się zarejestrować, dzwoniłem na wszystkie numery podane na... Mateusz teraz jest jeszcze gorzej (1) od 30 lat nalezę do tej przychodni ale tak fatalnej obsługi jak teraz nie... Asia Pozytywna ocena przychodni (1) Słowa uznania należą się Paniom z rejestracji w przychodni"Morena".Panie są... Teresa Sikorska Spróbuj się dodzwonić (1) Nie da się po prostu nie da załatwić nic przez telefon - mają tam kilka... dp Niech dyrektor zrobi porządek w przychodni!!! (2) BEZNADZIEJNA, bo nie można normalnie dostac sie do żadnego lekarza, a jak... Stały pacjent Angelisia - opinia (1) Uważam, że pewnie przychodnia nie jest najgorsza. O dentyście i chirurgu... Angelisia