Aleksandra - ocena (1) Od lat korzystam z usłu tej przychodni.Od rejestracji aż po wspaniałe Panie... Aleksandra Halina W. - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Dr. Jadwigi Gromadzkiej za pomoc w odzyskiwaniu... Halina W. Zofia - opinia (1) Bardzo miła i pomocna Pani w recepcji. Pozwolę sobie nawet napisać imię tej... Zofia
Nicole - opinia (1) Bardzo proszę o zajęcie się Paniami z recepcji. W innym przypadku zgłoszę... Nicole Tomasz K. - opinia (1) Ta przychodnia to pomyłka. Czekam na rejestrację od 6.30. o 7.02 pani w... Tomasz K. Duze brawa (1) Jestem bardzo miłe zaskoczona . Do lekarza weszłam zgodnie z wyznaczona... Iwona EEG bardzo szybki termin (1) Okazało się że w tej przychodni mają bardzo szybkie terminy robienia EEG.... Agnieszka Oczekiwanie na wizyte - koszmar (1) Czas oczekiwania na wizyte, to jakas pomylka. W ubieglym roku chcialam sie... Natalia K. Zupełna żenada (1) Ponad godzinę czekania nadaremno. To nie pierwszy raz zaistniała taka... Anon ortodonta (2) Bardzo niemiła lekarka - dr Piślewska, od wejścia widać, że nie ma podejścia... ZGRYZ Nic dodać nic ująć! Szczerze byłem zdziwiony. (1) Wszystko grało jak należy. Miła obsługa, ładna Pani Stomatolog :) Tylko... ebi żałosne jest to ze człowiek chory (3) nie moze isc do lekarza,. Chciałam sie zarejestrowac-nie ma miejsca, prosze... kasia Specyficzna przychodnia (1) Panie recepcjonistki miłe ale terminy odległe, lekarze ogólni bez zarzutu,... pacjentka justyna - opinia (1) Lekarze powinni wyczytywac po nazwisku pokolei bo lydzie standardowo sie... justyna Polecam (1) Bardzo dobra przychodnia z profesjonalnym personelem klient/pacjent placówki Paradontologia (1) Zarówno starsza opalona Pani w rejestracji jak i Pani Lekarz niemiłe, nerwowo... Facet POLECAM (1) Niedawno przeniosłam się z przychodni Śródmieście i jestem bardzo zadowolona.... Magda beznadzieja (1) kłopoty z rejestracją, tłok, beznadziejna, nieuprzejma obsługa, nie polecam... gdynianka ogkulista (1) zapisałem sie do okulisty. Ze względu na czas oczekiwania zdecydowałem sie... Tomasz Swietna Pani lekarz pediatra!!! (1) Niedawno przeprowadzialm sie z Leby do Gdyni i musialam wybrac lekarza dla... Mama Nikolasa