ocena jakosci obslugi pacjenta (2) panie w rejestracji uprzejme i zawsze sluza rada.opanowane i uprzejme w obec... KAZIOHA Tragedia x 2 (2) Zgadzam się z przedmowcami, ta przychodnia to jakaś tragedia. Mamy 21 wiek a... Pacjent Anna Maciejewska - opinia (1) Próbowałam się dodzwonić na pierwszy numer to pomimo tego, że było po 8 rano... Anna Maciejewska
koszmarna lecznica (2) ...odnoszę wrażenie,że gdybym zasłabł na ul .Małokackiej w połowie drogi... Kris Nie można się dodzwonić (1) Zarejestrować się to cud, z chorymi dziećmi o 7 rano stać w kolejce do... Mama SKANDAL (1) Mieszkam na Witominie od ponad 30 lat, tutejszy zoz jest niestety jedynym na... AW Niewiarygodne kawa i pączki. (1) Tak się wkurzyłam, że muszę napisać komentarz. To co tam wyrabiają Panie to... didi Ręce opadają (1) Jak zwykle to samo - dodzwonić się graniczy z cudem. Jak już się dodzwoniłam,... Majka XI wiek - ale nie w tej przychodni (1) Rejestracja-masakra, telefonicznie-czasem się uda ale wtedy o wyborze godziny... kasia MASAKRA!!! (1) Dostać się nie można do tej cholernej przychodni!!!!!!!!!! Człowiek dzwoni od... Marta tragedia (1) Moze ktos zmienilby w koncu cos w tej przychodni,mieszkam na Witominie... g3miasto Dodzwonić się do rejestracji -sztuka niemożliwa (1) Dodzwonić się do rejestracji - sztuka niemożliwa, nikt nie raczy odebrać... Aleksander T Nic się nie zmieniło (2) Musiałam natychmiast dostać się do lekarza pierwszego kontaktu bo miałam... majka Coraz gorzej (2) Mieszkam na Witominie od 10 lat i od tego czasu korzystam z usług przychodni.... aga Jednym słowem TRAGEDIA !!!!!! (1) Mieszkam całe życie na Witominie i niestety chorując nie mam wyjścia i jestem... Witominianka pacjentka - opinia (3) zarejestrowanie się przez telefon, gdy jest się naprawdę chorym graniczy z... pacjentka TRAGEDIA (2) TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU.REJESTRACJA ZATRZYMAŁA SIĘ W LATACH 70-80 I NIC... Aneta Dramat (2) Ta przychodnia to dramat. Jak ktoś mi opowiada o rejestracji telefonicznej... duty lena - opinia (2) Przychodnia jest totalną porażką.TRAGEDIA. Zarejestrowanie się telefoniczne... lena Złego słowa nie moge powiedziec poki co (1) Należę do tej przychodni od roku i złego słowa nie mogę powiedzieć o niej.... Tukpac gdynia