Przychodnie w Pruszczu Gdańskim

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Bardzo proszę o opinię do której przychodni w Pruszczu Gd warto się zapisać? Chodzę z małą do ośrodka w Trąbkach Wielkich ale wg mnie to jest jakieś nieporozumienie... chodzi mi w szczególności o lekarza pediatrę.. czy rejestracja jest tego samego dnia? czy zdarza się odmowa że np już za dużo ludzi? czy można się bez problemu dodzwonić do rejestracji? czy przychodzi się na godzinę czy są numerki? czy po prostu w godz przyjmowania lekarza na zasadzie "kto ostatni"? z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przychodnie w Pruszczu Gdańskim

nikt nic nie poleci??

Ja zapisałam się na Rotmance. Jest to mała przychodnia, ale jest 3 pediatrów, więc większych problemów z dostaniem się nie ma. Owszem czasami słyszałam, że dziś już nie ma miejsc i zapisują na następny dzień, ale jak się uprzesz i powiesz, że to ważne i nie możesz czekać, to pielęgniarka cię zapisze. Każe tylko przyjść w określonych godzinach i wejść do lekarza między pacjentami. Jak na razie jestem zadowolona, na pediatrów też nie narzekam. Nie wiem jak jest w Pruszczu Gd., ale z tego co słyszę od znajomych, to szału nie ma.

na os.Bursztynowym nazywa się chyba Medycyna Rodzinna

dziękuję i podbijam :)

tylko na os bursztynowym , przychodnia rodzinna, na tej rotmance kiedys pediatra doprowadzila mojego syna do takiego stanu, ze wyladowalam z nim w nocy na pogotowi, z uczulenie na szczepionke, nie spradzila ze leki ktore bral wchodza w reakcje alergiczna ze szczepionoka,

Berenika do Trąbek???Yyyy ja mam dom 3 km od Trąbek ,roczne dziecko i w życiu bym tam do tej prztychodni nie poszła...

Jezeli chodzi o przychodnie w Pruszczu nie polecam żadnej,my jesteśmy zapisani do Famili,ale leczymy się prywatnie,Famili tylko jak są obowiazkowe szczepienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Ty skąd jesteś Olka? :) ja mam do Trąbek 4 :)) ciekawe czy w tą samą stronę :) miejscowość na C? :)

Nie na G...hehehe:)
do mnie się jedzie od strony Kaczek,tak jak na Cegielnie jedziesz tylko ja mieszkam bliżej:)

a jest w pobliżu jakaś miejscowość na C???

Wracając do przychodzi,to w Pr w każdej niestety jak jest okres zachorowań to liczy się kto pierwszy ten lepszy,czyli jak Ci się uda dodzwonić to poł sukcesu,bo jeszcze zostaje czy uda Ci się dostać...hmm...
w okresie letnim jest ok,nie czekasz wchodzisz na godz, tą która byłaś umówiona.Familia jest jaka jest,ciągle się tam pediatra zmienia,ale jest jedna bardzo miła kompetentna pielęgniarka i to tylko tyle...

ja podobnie jak "olaolenka24" nie polecam żadnej przychodni w Pryszczu. Chodzimy tu tylko na szczepienia, a ze wszystkim innym jeździmy do Gdańska, do Luxmedu, Swissmedu lub Promedisu (mamy prywatne ubezpiecznie).

Na C jest Czerniewo znam z tej miejscowości jedną Olkę i myślałam że to Ty :) A to wiem co na G chodzi... :) ja w drugą stronę z Trąbek na Pruszcz :))

Acha,no codziennie do Pruszcza jezedzę przez te wszystkie miejscowości jak Kaczki,Trąbki Małe itd,to w tych stronach mieszkasz?
Jak tak to znasz ten żłobek w Kaczkach?Możesz coś o nim napisać?

No i jaki ten świat mały hehe:)

przychodnia "Centrum Medyczne" na Walaga, ja jestem zadowolona

Ja mieszkam dalej za Trąbkami :) jeszcze w stronę Pruszcza :) a moja mała ma dopiero 4,5 miesiąca więc temat przedszkola jeszcze daleko przed nami :) opinii na jego temat nie słyszałam więc nie pomogę...

Ja gorąco polecam Przychodnia Aksamitna w Gdańsku zaraz obok Medisona.Pediatrą jest Doktor IRLA...Kobieta jest wspaniała!!!!Jak idziesz do niej to masz wrażaenie że ejstes na prywatniej wizycie!!!ma czas na wszystko...na każde drobne pytanie...zawsze wysłucha i w spokoju wszytsko cui wyjaśni i odpowie....nie spieszy sie...nie ma kolejek...umawiasz sie na godzine na konkretny dzien!pielęgnairki bardzo miłe...wogle byłam w szoku że jeszcze takie miejsca w poslc eistnieją....wcześniej byłam w pruszczy w przychdni w kwadracie..porażka....wieczy foch na wszystko....a tam od smych drzwi czuć przemiłą atmosferę....w gabinecie u pani doktor zawsze jets pielęgniarka która mierzy,waży itd....dokładnie i powoli....potem pani doktor przychodzi ogląda maluszka robi co trzeba apóźniej masz cza rzeby usiąść przy biurku i po prostu z nia rozmawiasz.....naprawde ja jestem bardzo zadowolona!!!!!!!!Gorąco polecam!!!!!

Dziękuję tylko że ja mam do Gd ok 25 km plus mega korki... ;/ więc chodzi mi o coś dobrego bliżej bo różnie bywa... ale będę pamiętała o tej opinii, pozdrawiam

Medycyna Rodzinna na oś. Bursztynowym-nigdy nie miałam kłopotu z dodzwonieniem się, jest 2 pediatrów jeśli się nie mylę, ja na swoją czekałam ponad rok, ale polecam serdecznie, dla mnie jest super: jest konkretna, rzeczowa, rozpyta o wszystko, nigdy nie podda antybiotyku jeśli nie będzie takiej potrzeby, tak że tylko tam!

Och nie! tylko nie tam, urządzają sobie przerwy śniadaniowe i w nosie mają chorych! Pilnie potrzebowałem skierowanie do szpitala od pani łukowskiej, niestety, pokazała stertę kart i odesłała z kwitkiem,bez skierowanie nie przyjęli by mnie na operację. Dopiero kierownik owej przychodni okazał się ludzki i wypisał skierowanie, a ile nerwów straciłem to tylko można sobie wyobrazić. Pozdrawiam

Fobos, o jakiej dr Łukowskiej mówisz? Chyba pomyliłaś przychodnie, a kierownikiem w Medycynie Rodzinnej jest kobieta

Inne tematy z forum

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...