Gabinet weterynaryjny

Weterynarze

Gdańsk, Dywizjonu 303 lok. 21

po przyjacielsku :) (1) Chyba trzeba zacząć od tego, że naszego czworonoga adoptowaliśmy z pomocą... Bardzo miłe zaskoczenie (1) Panie mają świetne podejście do swojej pracy i bardzo się przejmują losem... Agnieszka Starnawska SUPER WETERYNARZE (1) bardzo fachowa, profesjonalna obsługa a przy tym przemiła atmosfera:D Mój... Roxi
Trudno powiedzieć :/ (1) Na początku jak zaczelismy chodzic z pieskiem wszystko było ok - pani wet.... truskawkowa29 wet (1) Super profesjonalnie i bardzo przystępne ceny. Polecam wszystkim, nie... Bakot Polecam! (1) Zdecydowanie polecam - w tym gabinecie w końcu ktoś potrafił pomóc mojemu... Ania M. Słabo... (1) Młodziutka dziewczyna, jaką zastałam w gabinecie, na dzień dobry przepytała... Kaśka KK1985 - opinia (1) Polecam KK1985 Plus dla Przyjaciela (1) Jestem w pełni zadowolony z wizyty, miła obsługa, profesjonalna porada i... Adam Sympatycznie (1) Było bardzo miło, Gomez wyzdrowiał i ma się bardzo dobrze. Gorąco polecam... Anna113 zaangażowanie (1) zgodzę się z przedmówcą, że panie lekarz są młode, ale dzięki temu nie... Pawlikowski Słabiutko (1) Młoda dziewczyna, zarzuciła mnie paroma weterynaryjnymi hasłami i próbowała... makaron