Gabinet weterynaryjny

Weterynarze

Gdańsk, Dywizjonu 303 lok. 21

Paulina - ocena (1) Swietna opieka nad moimi kocimi seniorami :) Paulina M. - ocena (1) Bardzo dobry gabinet. Korzystam od lat M. Andrzej i Aleksandra Jaszkowscy - ocena (1) Pani dr Iwona operowała naszą Lunkę, pełen profesjonalizm, super miła... Andrzej i Aleksandra Jaszkowscy
Zdecydowanie polecam (2) Chodzimy do gabinetu z naszym Bolkiem od kiedy powstał gabinet. Bolek jest... Ania Razem z Fifi jesteśmy bardzo wdzięczne za pomoc. (2) Nasza Fifeczka nagle zaczęła wymiotować i mieć biegunkę, myśleliśmy że to... Irena Bardzo przyjazny gabinet! (2) Gorąco polecam adopcje z gabinetu - profrsjonalnie, zyczliwie i sercem dla... Magda Lucky zdecydowanie poleca! (2) Zdecydowanie polecam wraz ze swoim psem. Z Luckym chodzę do tego gabinetu od... Joanna i Lucky Bardzo drogo (5) Byłam raz i już nie wrócę. Szczepienie przeciw grzybicy u kotki - 75zł (u... M Nie dla tchórzofretek (4) Panie zdecydowanie nie znają się na tchórzofretkach i nawet nie potrafią się... Natalia Zdecydowanie nie polecam (2) W tej przychodni byłem dwa razy po poradę dla suni z biegunką: wczoraj... Zawiedziony bardzo drogo (3) Pani doktor bardzo miła osoba ale niestety nie wybiorę się do tego gabinetu... ewa za drogo za pierdołe (2) a ja nie polecam Zapłaciłem 50zł za obcięcie złamanego paznokcia u małego... qwerty ... (5) Oświadczyli mi, że moja kotka ma wysoką anemię i jest odwodniona. Chcieli... iwona Zdecydowanie polecam (1) Jak w nagłówku - zdecydowanie polecam: Panie zdecydowanie kompetentne -... B. i G. Stanowczo odradzam! (2) Niestety jestem bardzo zawiedziona dzisiejszą wizytą. Byłam pierwszy raz z... Kasia Dużo serca dla czworonożnych przyjaciół! (1) Świetnie wyposażone, nowoczesne gabinety i dużo serca dla każdego pacjenta.... NB Gabinet- przyjaciel - Polecam (2) Razem z żoną polecamy gabinet na Hynka, zaszliśmy z naszym pieskiem bo panie... Zdzisław i Bożena Polecam gorąco (1) Właśnie dzięki tym Paniom moja kotka przeżyła, gdyby nie one nie byłoby jej... opiekunka Polecam (1) Szybko, sprawnie, miło. Kina Nieźle (1) Dziewczyny dobrze sobie radzą. Młode, zaangażowane, z wielkim sercem do... es