Przyjaźń a może coś więcej...

Hymm... nie będę ukrywał że jestem obecnie samotny i poszukuję swojej drugiej połówki, także jeżeli jakaś dziewczyna jest w podobnej sytuacji i chciałaby ją zmienić razem ze mną to czemu by nie spróbować. Kto wie może pojawi się jakaś iskierka.
Pozdrowienia dla wszystkich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przyjaźń a może coś więcej...

a moze powiesz cos wiecej o sobie , np. jakie imprezy lubisz co wogole lubisz robic jaka muzyczke preferujesz. ja nie bede ukrywac ze lubie poznawac nowych ludzi i wlasnie ostatnio stwierdzilam ze przedalaby sie mi jakas zmiana

Doberek. Tak więc napiszę coś o sobie. Muzykę bardzo lubię słuchać a czasami, jak jest możliwość to z kolegami grac na próbach. Rodzaj muzyki jaki lubię to hard rock, rock czasem pop. Moim ulubionym zespołem jest Metallica, słucham jej od zawsze. Jest jeszcze Guns'n'Roses, Faith no More, Limp Bizkit, Korn, Rage Against The Machine, Dire Straits, Van Halen, Joe Satriani, itd...Lubię jeździć na rowerze, grać w tenisa ziemnego i bilard, chodzić do kina i na spacery. Imprezki lubię różne różniste, oprócz techno i innych tego typu. A teraz dane osobowe: 198 cm wzrostu, długie włosy, chudzina ze mnie, nie mam zimowych butów (na razie), a i mam 23 lata, mieszkam w Gdyni a pracuję w Sopocie.

sprawdz poczte bo wyslalam Pannu maila buzka pa

Czy dostałaś maila?

si si si , ale dopiero dzis :))))))))

juz biore sie za odpowiedz pozdrawiam :))

To kiedy Slub?? I kto bedzie przygrywal ?? :)

Rock&Rollowiec napisał(a):

> To kiedy Slub?? I kto bedzie przygrywal ?? :)

Ach jak ja lubuje takie ckliwości.Może to się rozwinie w coś piknego?

a może chciałbyś mieć wybór?

Inne tematy z forum

kto z was poznal kogos z forum ogloszenia towarzyskie sex bez zobowiazan???? tylko szczerze... (76 odpowiedzi)

tak jak w tytule kto z Was poznal kogos kozystajac z ogloszenia sex bez zobowiazan lub szukkam...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...