Przykra sprawa

Umówiłam się na wizytę do ów salonu bazując na opiniach na tej stronie i zrobiłam chyba błąd. Mimo , że zarówno Pan Tomek jak i Pani Sylwia tworzą miłą atmosferę w salonie, tak usługa totalnie nieprofesjonalna. Prosiłam o nadanie moim średnio długim włosom kształtu. dziś umyłam włosy i sama próbowałam jakoś je ułożyć. mam na głowie tempe schody i prawa strona jakieś 3-5 cm krótrza od lewej a o asymetrii mowy nie było.Samo strzyżenie trwało bardzo krótko a na koniec zapłaciłam 60 zł gdy wcześniej informowana byłam o kwocie 50zł. Jestem rozżalona, gdyż zapuszczam włosy z bardzo krótkich i w tej chwili muszę znowu z rok czekać by strona lewa z prawą na tyle się zrównały by coś z tego zrobić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przykra sprawa

Jeśli chodzi o tą opinię taka sytuacja nie miała miejsca w moim salonie!!!! Jeśli chodzi o panią Sylwię żadna taka pani u mnie nie pracowała i nie pracuje !!!!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przykra sprawa

Od zawszeo kiedy chodzę do fryzjera, nigdy niemiało miejsca żeby fryzjer wykonywał inne obcięcie bez mojego zapytania. Zawsze fryzjer i każdy fryzjer pyta się o sposób cięcia. Wiele razy sam byłem niezdecydowany, wtedy radziłem się fryzjera lub on mi radził w czym mi może byc lepiej. A jeśli sami wskazujemy jak się obciąc to nie możemy wówczas winic profesjonalistów lub doświadczonej od nas osoby. Bronie dlatego pana Tomka. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przykra sprawa

wydaje mi sie iż osoba powyżej pomyliła salon.. hm...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0