STYL- pracownia fryzjerska

Fryzjerzy

Gdańsk, Platynowa 6E/1

urszula - ocena (1) pan tomasz to wspaniały ,pozytywny ,empatyczny człowiek.w zakładzie u pana... urszula Szukam kontaktu do p.Justyny (1) Dzień dobry, Szukam kontaktu do świetnej fryzjerki, Pani Justyny, która... Anna Polecam serdecznie :) (1) Najlepszy fryzjer w trójmieście. Mistrz w swojej dziedzinie, mam 100%.... ela
Cennik (2) Dlaczego nie można pobrać cennika ze strony salonu...? :(( Asia Szkoda (5) Fryzjer, ktory nie ma pojecia o swoim zawodzie. Szkoda, ze sam uwaza inaczej. Klient Polecam! (1) U Pana Tomasz byłam już trzeci raz i za każdym razem pozytywnie zaskakuje... Klientka POLECAM Z CAŁEGO SERCA! (1) Jeszcze raz dziękuję P.Tomku za miłe zaskoczenie! Do mistrza wybrałam się aby... Zadowolona klientka Super! (1) Tomek sprawił że moje włosy zaczęły żyć! Dobór koloru,zabiegu odżywiającego... Magda Nie powinnam polecać salonu... (1) ...żeby nie generować większych kolejek do Tomka :) Ale nie mogę Tomka nie... Doris Polecam (1) Spełnienie kobiecych marzeń, tych o wspaniałej fryzurze oczywiście! ;) Nic... To ja Wybawiciel... (1) Przyszłam do Tomka na ratunek po niefortunnej wizycie u fyzjera z grupera... Dagmara super (1) jestem bardzo zadowolona z uslug, szczegolnie za kreatywnosc, fachowe... Pani Gosia przestrzegam (1) Pierwszy raz w życiu rozpłakałam się na widok swojego odbicia w lustrze... opinia Zawsze bałam się fryzjerów nie mniej niż dentystów... (2) bo zawsze coś było nie tak. Tomasz Szpiec nie dość, że jest niesłychanie... Agnieszka masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (4) masakra,za podciecie z myciem zapłaciłam 70zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok niunia Artysta (1) Korzystam z usług Pana Tomka od 5 może 6 tat. I nie oddam swoich włosów w... MG Uratowana i uradowana:) (1) Tomek uratował dziś moje włosy i mnie! Przyszłam do salonu załamana tym, co... Patrycja mocno polecam :)) (1) przed chwilą wyszłam z salonu i muszę przyznać że jestem bardzo zaskoczona!... Marta Fryzjer z pasją ! (1) Spodobała mi się nowa fryzura koleżanki i pomyślałam może ja też spróbuję i... Agnieszka fachowe kreatywne cięcie (1) Tomek ma pomysł na każdego klienta, fachowe cięcie + bardzo miła atmosfera.... Marta