STYL- pracownia fryzjerska

Fryzjerzy

Gdańsk, Platynowa 6E/1

Przykra sprawa (4) Umówiłam się na wizytę do ów salonu bazując na opiniach na tej stronie i... blondyna :) (1) czytajac niektóre opinie aż zdębiałam ze zdziwienia, rysuje mi sie obraz... Mary śmiać się czy płakać ?? (1) Od 2 lat zapuszczałam włosy, od bardzo krótkich. Czas najwyższy było nadać... rozżalona
Fryzjer z powołania. (1) Polecam wszystkim salon Pana Tomka Szpieca. Jestem stałą klientką od prawie 2... Violetta H nieuchwytny (3) Niestety nie można się dodzwonić na oba podane numery!!!!!!!!!!!!!! Byłoby... ab Suuuuuuuuuper (1) Napisze krótko super salon i super obsługa !!!! Emilia POLECAM WSZYSTKIM (1) Pan Tomasz zajmuje się moimi włosami od ponad trzech lat. Przekonał mnie do... Ola P.P. TRAFILAM NA PROFESJONALNY SALON!!!!!! (1) Lubię miejsca z klimatem i uprzejmą obsługą.Salon Tomasz Szpiec STYL... Elzbieta J. traktuj innych tak,jak sam chciałbyś być traktowany;) (1) Jest to jedna z moich dewiz życiowych i mogę po wizycie w salonie Tomasza... Agnieszka najlepszy fryzjer w trójmieście (1) jedyny minus to zakaz wjazdu na ogarną, ale można zostawić auto przy NBP i... tajemnica Coś na poprawę humoru :) (1) Już kilka razy korzystałam z usług tego salonu, i za każdym razem wychodziłam... Marina FRYZJER - ARTYSTA (1) Pan Tomek jest przemiłym człowiekiem i profesjonalnym fryzjerem.Zdecydowanie... MIROSŁAWA Fryzjer z powolania! (1) Pan Tomek nie jest zwyklym fryzjerem, to czarodziej o anielskim glosie.... Asia 100% zadowolenia (1) Ufam Panu Tomkowi calkowicie i mimo, ze zmienil u mnie wszystko - kolor... Edyta EXTREMALNA METAMORFOZA - 10 lat mniej !!! (1) Dzisiaj po raz pierwszy miałam okazję skorzystać z usług tego salonu i wiem,... Anna wierna klientka (1) Rzeczywiście, jestem wierną klientką Tomka (chyba już od trzech lat). Zresztą... Teresa najlepszy fryzjer jakiego spotkałam!!!!!!!!!!!! (1) polecam p. Tomka , ma genialne poczucie formy ,koloru, wspaniały warsztat... edi WSZYSTKIM POLECAM!!!! (1) Jestem klientką Pana Tomasza od dwóch lat i z czystym sumieniem mogę zapewnić... stała klientka