Dobra kuchnia w pięknej okolicy - polecam ! (1) To była nasza pierwsza wizyta, ale już mogę stwierdzić, źe będziemy tam... Joanna Magda - opinia (1) Cóż. Jedzenie daje tak wiele do życzenia. Czytając poprzednie opnie... Magda mimo kilku niedociągnięć było super;) (1) 1.06 mieliśmy w Przylądku wesele...szczerze powiem, że na początku imprezy... Już Państwo K.;)
pozytywne zmiany (1) Odwiedzamy Przylądek już od roku całą rodziną. Każdy z nas ma tam swoje... Andrzej a miało być tak miło (1) zainteresowałam się tym lokalem z polecenia osoby która w 2011 r. robiła tam... Magda Michał - opinia (1) Wybralismy to miejsce na Komunię, urzekło nas położenie. Jedzenia bardzo mało... Michał Moje urodziny w restauracji (1) Zostałam zaproszona na moje urodziny do Restauracji. Pierwsze wrażenie bardzo... Dori Widok na morze + dobry smak to jest to (1) Bardzo fajne miejsce, gdzie można zjeść i połazić nad samym morzem. Potrawy... D. Jola - opinia (1) Miła restauracja, z akcentami marinistycznymi niemal nad samą zatoką.W... Jola Miejsce godne polecenia! (1) Miejsce godne polecenia, jedzenie smaczna, zwłaszcza ryba, trochę długo się... Mateusz