Magda - opinia (2) W ostatniej woli zażyczę sobie, żeby mój pogrzeb zorganizował zakład... Magda Jolanta - opinia (2) Zakład pogrzebowy Przymorze został polecony mojej mamie przez sąsiadkę.Wybór... Jolanta Kasia - opinia (2) Bardzo polecam .Dziękuję za pomoc ,profesjonalizm i duuużo cierpliwości do... Kasia
Artur - opinia (1) W ciężkich chwilach jakimi są śmierć bliskiej osoby i konieczność organizacji... Artur Ania - opinia (1) Po śmierci mojego brata, który zmarł w Irlandii, Zakład Pogrzebowy Przymorze... Ania Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim ZP Przymorze. profesjonalna obsługa od początku... Monika Tylko TU i teraz! (1) Niesamowicie sprawnie przeprowadzona sprawa. Śmiało wszystko można powierzyć... Bruno Polecam (1) Miła, profesjonalna, dyskretna całodobowa obsługa. Pogrzeb zorganizowany... Asia cały proces związany z pogrzebem brata na 6tkę z plusem (1) Parę mcy temu cala nasza rodzina pogrążyła się w smutku gdy nagle w młodym... Anna w pełni profesjonalna usługa (1) Niedawno zmarła moja kochana Babcia a jej pochówek powierzyliśmy Zakładowi... Filip Sadkowski R Sadkowski (1) W pełni profesjonalna oraz miła i rzetelna obsługa mimo iż składa się z... RYSZARD SADKOWSKI Dziękuję (1) Chciałabym bardzo podziękować ZP"Przymorze" a w szczególności Pani Kamili... Katarzyna Zakład godny polecenia (2) Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo wysoka jakość usługi. Wszystkie... Bożenna Jezeli pogrzeb... to tylko z zakladem Przymorze :-) (2) Majac czas na przygotowanie ostatniego pozegnania mojej mamy odwiedzilismy... Janusz A. Polecam i dziękuję (2) O wyborze tego zakładu zadecydował ślepy los.Zadzwonilam w piątek pół godziny... SK SERDECZNIE POLECAM !!!!!!!!!!!! (2) Bardzo serdecznie DZIĘKUJEMY właścicielowi i pracownikom zakładu "Przymorze"... Jerzy bl - opinia (3) Podobnie jak poprzednicy bardzo polecam zaklad Przymorze. Wszystko przebieglo... bl Wysoka ocena zakladu (1) trudno oceniac zaklad pogrzebowy szczegolnie jesli jest sie w smutku I... Agata Polecam (2) Bardzo sprawnie i profesjonalnie. MAREK KŁODZINSKI Pogrzeb. (1) Ostatnie chwile, pożegnanie bliskiej osoby to ważny moment, wzruszający i... Kobieta lat 30