Małgorzata - ocena (2) Trzy lata temu pożegnałam się z ukochaną Mamą. Całą ceremonię oraz wszystkie... Małgorzata ADAM K. - ocena (2) Chciałbym bardzo podziękować wszystkim pracownikom zakładu pogrzebowego... ADAM K. Mateusz - ocena (1) Dziękuję serdecznie za zorganizowanie pogrzebu dla taty. Jeśli szukacie... Mateusz
Dagmara - ocena (2) Bardzo polecam wszystkim usługi tego zakładu. W tej trudnj chwili, jaką jest... Dagmara Klaudia - ocena (2) Na początku czerwca zmarła moja mama Wybrałam zakład pogrzebowy przymorze... Klaudia Monika i Zbyszek - ocena (1) Dziękujemy Firmie Zakład Pogrzebowy Przymorze za pomoc w załatwieniu... Monika i Zbyszek Mama Malgosi z Warszawy . - ocena (1) profesjonalizm , pomoc , zyczliwosc oraz empatia na najwyzszym poziomie .... Mama Malgosi z Warszawy . Paweł - opinia (2) Nie polecam zakładu pogrzebowego "Przymorze". W zeszłym tygodniu dzwoniłem z... Paweł Magda - opinia (2) W ostatniej woli zażyczę sobie, żeby mój pogrzeb zorganizował zakład... Magda Jolanta - opinia (2) Zakład pogrzebowy Przymorze został polecony mojej mamie przez sąsiadkę.Wybór... Jolanta Kasia - opinia (2) Bardzo polecam .Dziękuję za pomoc ,profesjonalizm i duuużo cierpliwości do... Kasia Artur - opinia (1) W ciężkich chwilach jakimi są śmierć bliskiej osoby i konieczność organizacji... Artur Ania - opinia (1) Po śmierci mojego brata, który zmarł w Irlandii, Zakład Pogrzebowy Przymorze... Ania Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim ZP Przymorze. profesjonalna obsługa od początku... Monika Tylko TU i teraz! (1) Niesamowicie sprawnie przeprowadzona sprawa. Śmiało wszystko można powierzyć... Bruno Polecam (1) Miła, profesjonalna, dyskretna całodobowa obsługa. Pogrzeb zorganizowany... Asia cały proces związany z pogrzebem brata na 6tkę z plusem (1) Parę mcy temu cala nasza rodzina pogrążyła się w smutku gdy nagle w młodym... Anna w pełni profesjonalna usługa (1) Niedawno zmarła moja kochana Babcia a jej pochówek powierzyliśmy Zakładowi... Filip Sadkowski R Sadkowski (1) W pełni profesjonalna oraz miła i rzetelna obsługa mimo iż składa się z... RYSZARD SADKOWSKI Dziękuję (1) Chciałabym bardzo podziękować ZP"Przymorze" a w szczególności Pani Kamili... Katarzyna