Zamówiłem dziś pierwszy raz pizzę (nr61 Kebab 42cm) w Dagrasso na Grunwaldzkiej i na pewno ostatni raz! Dostawa (o godzinie ok.15:10) była bardzo szybka (ok20-30min) natomiast jakość pizzy była kiepska. Po otwarciu zobaczyłem przypaloną (od góry) na czarno pizze (ok. 3kawałków mocno na czarno przypalonych od strony krawędzi) oraz duże bąble w cieście od przypalenia. Cała Pizza była sucha, zasypana mąką a sera też za dużo nie widziałem.

Pytanie: co ten pizzerman ma za podejście do pracy, kiedy wyciąga czarną pizzę i wydaje ją do dostarczenia?!

Drugie pytanie: dlaczego w różnych pizzeriach dagrasso jest pizza innej jakości? jeżeli jesteście siecią to chyba oczywiste powinno być to, że klient zamawiając nie ważnie gdzie, otrzyma ten sam produkt w tej samej jakości!

ps. paragonu też nie było! natomiast na ulotce jest wciśnięta spinka która zapewnie miała trzymać paragon!