Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 49

Nie polecam!!! (1) Jadłam wiele razy pizze w Pizzerii Da Grasso, wiele razy też zamawiałam pizze... Kamila Nie polecam (1) Niestety nie polecam. Nie oceniam smaku ani jakości potraw, ponieważ nie... Przemek Remont ?!? (3) Telefonicznie zamówiłem pizzę - odbiór w lokalu.... O ustalonej porze pędzę... Silver
TRAGEDIA (1) Zamówiliśmy pizze poprzez portal pyszne.pl w informacji zwrotnej podano nam... Marta tragedia! nie polecam (1) Pizza ohydna i mocno przypalona. nie polecam shrrh (1) bardzo dobre i fajne jedzenie h Fatalna obsługa (1) Jestem stałym klientem Da Grasso, ale zaliczyli u mnie kolejną wpadkę. Za... Grzesiek Lubię tam jadać. (1) Często odwiedzam te miejsce. Jedynie obsługa mogłaby być chociać trochę... A Duży minus (1) Punkt DaGrasso we Wrzeszczu przy ul. Grunwaldzkiej 49 odstaje znacząco pod... j1985 Zadowolona :) (1) Zawsze przychodzimy zjeść na miejscu i jeszcze nigdy nie wyszliśmy... anka Chyba gorszy wieczór (1) Ostatnim razem gdy zamawiałem pizze (wrzesień 2014) było w miarę ok. Tym... Bartosz niby wszystko w normie (1) ale zgrzyty były - ceny w karcie to jedno, a ceny w kasie to drugie - trzeba... Adam na 5 (1) Oceniam pizzerie na 5 mieszkam niedaleko i często bywam, próbuje zarówno dań... stały klient Ciekawe miejsce, niezła pizza. (1) Ciekawy wystrój i smaczne dania. Byłem tam kilka razy i nie mogę powiedzieć,... Karol Nie polecam (1) W menu były pizze o średnicy 24cm, ale usłyszałam, że takich nie ma (nie... Ola Przereklamowana (1) Zamawiałam pizzę 3 razy. Za pierwszym razem przyszła zimna i wcale nie... fanka pizzy mile zaskoczona (1) Zamawiałam ostatnio jedzenie online z tej pizzerii. Po złożeniu zamówienia... Julka Nie polecam (1) Zamówienie on line: przywiezienie 1 pizzy trwało 2h zamiast 50 minut o... xyz Pizza Wspaniała (1) Ostatnio zamówiliśmy pizzę z Da grasso i mówiąc prawdę zostaliśmy mile... Kopytko88 BARDZO SMACZNE! (1) Polecam każdemu głodomorowi! Obsługa szybka, jasna i miła. Jakość potraw na... Smacznego!