Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 49

POLECAM! (1) Wszystko właściwie idelnie, obługa bardzo miła, czas podania produktów oraz... Mm Lubicie smak maki czy pizzy? (1) Zamowilismy pizze z jednym innym skladnikiem niz w menu, przyjeli zamowienie,... Robert Obsługa (1) 19 maja wieczorową porą wybraliśmy się wraz ze znajomymi do Da Grasso we... Alicja
Polecam (1) Pizzerie odwiedziłem wczoraj. Jak zwykle się nie rozczarowałem, jedzenie było... Marcin Polecam!!! (1) Jestem stałą klientką lokalu. Super pizza!!Polecam!przystępne ceny i miła... Monik kecaj - opinia (1) Wczoraj z żoną pierwszy raz byliśmy w Da Grasso. jedzenie które zamówiliśmy... kecaj Polecam! (1) Moja pierwsza wizyta w tym lokalu i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie było... Andrzej Dobra pizza, miła obsługa, fajna atmosfera (1) Pizze z Da Grasso należą do moich ulubionych, dlatego jestem częstym gościem... Beata polecam (1) byłem w pizzerri 1. stycznia i pomimo tego, że był duży ruch kelnerka bardzo... Mateusz Żenująca obsługa, pizza pyszna (1) Wielokrotnie zamawiam pizzę na dowóz z tego lokalu ze względu na to, że mają... vdv SKANDAL!!!!!! (1) Dzisiaj zamawialem pizze,ktora miala dojechac do mnie w ciagu godziny.... niezadowolony klient Nie poważni ludzie. (1) Pizza została wydana do góry nogami przez co cały ser przykleił się do... Dylu Polecam (2) Obsługa bardzo miła i rzetelnie wypełniająca swoje obowiązki. Bardzo dobre... Iwona M. - opinia (1) Skandal! W kolejce do złożenia zamowienia czekałem 10 minut, ponieważ pani... M. Na zamówienie (1) Pizza, która przyjechała była letnia, dobra ale letnia - dlatego 3ka Borys Godne polecenia (1) Jakiś czas temu byłem w lokalu i chciałem się podzielić kilkoma... Luk Da Grasso trzyma fason (1) Chadzam do Da Grasso "x" czasu i za każdym razem jest smacznie, nie ma się do... Łukasz Tragedia (1) Chwilę przed godz 21 chciałem zamówić jedną pizzę. Z racji tego, że jestem z... Krystian Tragedia (1) Tragedia , pizza bez smaku , składników prawie nie było widać , i jeszcze... Monika Zatrudnili nowego pizzera czy pizze robia kelnerka? (2) Zamówienie okazało się wielką klapą. Obie zamówione pizze były w wielu... rozczarowany klient