Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 49

Dramat !!! (2) Czekaliśmy na pizze 1:45 h mimo że w międzyczasie dzwoniliśmy do pizzerii w... Kuba NIE polecam!!! (2) Wybrałam się dzisiaj z mężem pierwszy raz do tej pizzeri i niestety żałuję,... Emilia Czytam i oczom nie wierzę... (2) Widzę tutaj bardzo dużo negatywnych opinii o tej pizzerii, nie powiem, jestem... Sergio
Klient - opinia (1) Pizzeria dobra a nawet jedna z najlepszych, co za tym idzie smaczne pizze,... Klient Pozytywnie (1) Jest bardzo prawdopodobne, że można być rozżalonym obsługą w tym lokalu, ale... M Tortilla z kawałkami kurczaka (1) Tortilla z kawałkami kurczaka gdzie ten kurczak... marcin bez komentarza (1) Pizza pyszna, jednak jedno wielkie ALE. Zamówiłm pizzę przez telefon, NA... Magda Pizza ok, obsługa fatalna (1) Po wizycie w Da Grasso w innym mieście spróbowaliśmy we Wrzeszczu. Pizza była... Janusz Pyszna Pizza:) (1) Polecam,pyszna pizza....::) Agata Nie rozumiem (1) Jem w tej pizzerii od pewnego czasu i muszę powiedzieć że pizze mają bardzo... Aneta odradzam (1) z1,5 roku temu jadlam przepyszna pizze serowa w tej sieci. postanowilam... krotko- porazka Moja subiektywna opinia o pizzerni ... (1) Co mi się nie spodobało ? 1. Brak cen napojów i alkoholi w menu 2.... Grzanaman Student - Poleca (1) Pierwszy raz skorzystałem z tej pizzerii we Wrzeszczu, często bywałem w... Student NO NARESZCIE DOBRA PIZZA WE WRZESZCZU (2) OSTATNIO WRACAM Z UCZELNI A TU DA GRASSO. BOMBA , MIESZKAM WE WRZESZCZU A... MARCIN Fatalna obsługa, fatalne jedzenie.... smród i bród (1) Miałem NIE przyjemność skorzystać z lokalu dziś. Wszystko na pirwszy rzut oka... zniesmaczony Zabawa ciastem:/ (1) Widział ktoś filmiki na tej stronie: http://dagrasso.comlu.com ? Jak można... jg student - opinia (1) Kolejny już raz brałem pizze z Da Grasso. Liczyłem że ostatnie moje problemy... student SKANDAL (2) Fatalna obsługa klienta. Na pizzę czekałem ponad 2 godziny, obsługa nawet nie... Oburzony Klient Przypalona i nieapetyczna Pizza (1) Zamówiłem dziś pierwszy raz pizzę (nr61 Kebab 42cm) w Dagrasso na... Smakosz ROZCZAROWANI... (2) Pierwsze dwie pizze, które zamówiliśmy były super. Podczas naszej trzeciej... Ania