Przystań

Zakłady pogrzebowe

Gdańsk, Kołobrzeska 63A

Hania - ocena (1) Z całego serca polecam Zakład Pogrzebowy Przystań. Cała ceremonia oraz... Hania Asia Pawłowska - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować za pełen profesjonalizm i ogromne wsparcie... Asia Pawłowska Aleksandra - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie, sprawna, bardzo kompetentna, rzetelna, ale... Aleksandra
Daniel - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować c zakładu pogrzebowemu za pełen... Daniel Monika - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalną i pełną szacunku... Monika Katarzyna - ocena (1) Zakład pogrzebowy przystań pomógł nam przejść przez te trudne chwilkę,... Katarzyna Bartek - ocena (1) Pragniemy z serdecznie podziękować p. Rafałowi z Zakładu Pogrzebowego... Bartek Eliza - ocena (1) Pełen profesjonalizm, ogromna empatia i dbałość o każdy szczegół. Z całego... Eliza Maciej - ocena (1) Uroczystość pogrzebowa mojej mamy została przeprowadzona z pełnym... Maciej Michał Kobylański - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług zakładu pogrzebowego. Pan Rafał wykazał... Michał Kobylański Dominika - ocena (1) Zakład pogrzebowy na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm! Wszystko... Dominika Marlena K. - ocena (1) Pragnę w imieniu mojej Rodziny serdecznie podziękować pracownikom firmy... Marlena K. Marta Królikowska - ocena (1) Z całego serca polecam firmę i jej pracowników - od początku człowiek czuje... Marta Królikowska Aneta - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Zaķładowi pogrzebowemu Przystań za... Aneta Izabela - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Zakładowi Pogrzebowemu Przystań za profesjonalną... Izabela Robert Kalisz - ocena (1) Chciałbym podziękować osobom z zakładu pogrzebowego Przystań. Ich... Robert Kalisz Agnieszka - ocena (1) Chciałabym z całego serca podziękować firmie za organizację pogrzebu mojej... Agnieszka Magdalena Sz. - ocena (1) Polecam ten zakład pogrzebowy z pełnym przekonaniem. Pan, który tam pracuje,... Magdalena Sz. Sebastian - ocena (1) Pan Rafał zapewnił nam pełen profesjonalizm i realną pomoc na każdym etapie... Sebastian Adam - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować Panu Rafałowi za ogromną pomoc przy... Adam