Bardzo polecam to miejsce (1) Miałam przyjemność Gościć w kawiarni wiele razy. Chodzę tam ponieważ lokal ma... Patison Fajne miejsce (1) Bardzo miła obsługa, zaciszne miejsce do posiedzenia ze znajomymi. Duży wybór... zuber koktajl owocowy z 2 malin? (1) koktajl bez smaku, kolor lekko malinowy, zrobiony chyba na najchudszym mleku... marysia
Bardzo sympatycznie (1) Przepyszne czekolady, gęste, prawdziwe, a nie jak w wielu miejscach kakao o... enemi nie polecam (1) Gorąca czekolada z cynamonem = budyń z kożuchem bez cynamonu od kilku... Maciej Hotaru - opinia (1) Cudowny wystrój, wspaniały klimat, obsługa niekiedy nierozgarnięta i lubi... Hotaru NIE POLECAM (1) Wczoraj z moim chłopakiem postanowiliśmy napić się gorącej czekolady w... Ola Szacun (1) Od czasu mych narodzin wytrwale dążę do znalezienia miejsca, które będzie mi... Dziarski Hank Brawo! (1) Świetny lokal, super obsługa, rewelacyjny klimat i co najważniejsze bardzo... Dawid Rozczarowana fanka Mikawy... (1) Do Mikawy chodziłam bardzo często, uwielbiałam w niej prawie wszystko. To... Ja Niestety (2) Niestety zawiodłam się. Do dawnej Mikawy to nawet nie ma porównania, jesli... wiola BUDYŃ ZAMIAST CZEKOLADY !!!!!!!! (1) Jeśli chodzi o wystrój to faktycznie ciekawy. Miejsce, mimo wielu negatywnych... Klientka PRZEPYSZNE HERBATY (1) Podają tam niesamowite herbatki w czajniczkach, filiżankach i dodają... Kasia Jak najbardziej polecam ! (1) Fajne miejsce na spotkanie ze znajomymi, na romantyczny wieczór we dwoje, czy... Kaśka Jak dla mnie De Luxe! (1) Obiecałam, więc piszę. Jako stała klientka Mikawy zawitałam na moje... Agnieszka Nie (1) Nie powala. Brak klimatu (a to wg mnie w kawiarni jest najważniejsze). Jest... M. Zdecydownie nie... (1) Nie mogę odżałować zamknięcia mikawy, której przyrównywać do teraźniejszego... Robert nie polecam (1) Zrobiłam rezerwacje tydzień przed, potwierdziłam ją osobiście na miejscu,... m tomek - opinia (1) naprawdę fajne miejsce ;)) tomek Bardzo symaptyczne miejsce, z bardzo symaptyczna obsluga (1) Bardzo symaptyczne miejsce, z bardzo symaptyczna obsluga Michal