bardzo miła obsługa (1) bardzo miła obsługa; podoba mi się wystrój gabinetu. jeden mały minus to... ola Aga - opinia (1) Bardzo fajny salon. Dwie kosmetyczki i obydwie przemiłe i fachowe w każdym... Aga Superrr (1) jestem stałą klientką od 3 lat na paznokcie. Rewelacja, polecam szczerze... Miśkaaa
REWELACJA!!!!!! (1) POPROSTU REWELACJA !!!! I NIE MÓWIE TYLKO O TYM ŻE LAMPY SĄ WYMIENIANE... EWELINA Szczerze polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug tego solarium. Chodzę tam od kilku lat.... stała klientka Kamila maelynn - opinia (1) korzystalam z uslug fryzjerskich- rewelacja!! zarowno balejaz jak i... maelynn polecam (1) bardzo miło -pelen profesjonalizm .Paznokcie rewelacyjne !!!!! i solar taż kasik Super miejsce (1) Polecam to solarium,jest naprawde super bo oprocz tego ze mozna tam sie w... klientka fajnie fajnie (1) po prostu jest super ... solarium i kosmetykę już mam wypróbowaną -duzy pozytyw kasik O dwa przegięcia za dużo (1) Postanowiłam wystawić mega negatywa temu solarium, ponieważ 2x zostałam... Patrycja