prawdziwe miejsce relaksu (1) Doskonałe miejsce z przemiłym personelem ;)) i bardzo dobrym masażem stały klient Jak najbardziej polecam (1) Kameralny klimat, usługi na wysokim poziomie, rewelacyjne ceny, pełen... Aleksandra Świetnie (1) Super miejsce, polecam każdemu! W miłej atmosferze, mając do dyspozycji sauny... Ewka
Sauna parowa (1) Z tego co się orientuję ma być w niej chłodniej niż w suchej...ale nie... Klientka Polecam salon! (3) Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Byłam tam pierwszy raz i wiem, że będę... Małgosia Super !!!! Bardzo fajne miejsce (1) Korzystalismy z masazu I zabiegu kosmetycznego Na Twarz- masaz cudowny ;))... Ania Świetne miejsce (1) Dziewczyna zabrała mnie tam na moje urodziny i powiem szczerze - wyszedłem... Adam rozczarowanie (1) Wybraliśmy się na "Wieczór we dwoje" i niestety bardzo się zawiedliśmy. Salon... Para Mile zaskoczone (1) Byłyśmy z koleżanką tam dzięki ofercie Relaks dla dwojga,sauna sucha,sauna... Kasia i Beata Super Gabinet z sauną i masażem (1) Chciałbym polecić usługi tego salonu. Korzystaliśmy z zabiegów dla dwojga.... Tomasz