Przytulanka imitująca bicie serca STERNTALER

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Hej,
mam pytanie czy takie przytulanki działają jak opisuję sprzedawcy, czy to tylko ściema?
a może ktoś już ma taką przytulankę?
nie wiem czy warto to kupić?
opis:"Ta niezwykła zabawka błyskawicznie uspokaja dziecko i w kilka minut je usypia. Moduł dźwiękowy raz uruchomiony, automatycznie uaktywnia się na dźwięk płaczu dziecka i samoistnie wyłącza się po pięciu minutach. Poziom głośności można regulować."

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przytulanka imitująca bicie serca STERNTALER

Mozna prosić o jakiegos linka, bo też jestem ciekawa :)

hej, ja mam taką, powiem szczerze że na moją Małą nie działała ale mi sprawiła wiele radości :) jest ładna i rzeczywiście "bije" jak tylko dzidzia zapłacze. Nie zadziałała od razu więc potem ją odłożyłam i zapomniałam do niej wrócić, może po czasie by zadziałała.

mój synek dostał taką na chrzciny(miał niespełna 3 m-ce),funkcji "zastępczej mamy" to nie spełniała,ale może młody był już za duży;może u noworodka,by się lepiej sprawdziła :-) ale niewątpliwie te zabawki są bardzo dobrej jakości i świetnie służą za zwykłe przytulanki (tylko czy warto za taką cenę,to już druga sprawa:-)

i link http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=778596824

są piękne;)

Córeczka dostała takiego misia od dziadków, zaraz po urodzeniu. Mechanizm polega na tym, że jak dziecko zapłacze to się włącza bicia serca. Po 5 minutach sam się wyłącza; można głośność regulować, albo całkiem wyłączyć. Malutka ma przy poduszeczce misia i jak się włącza "bum - bum" to go obserwuje i cierpliwie czeka, już bez płaczu na mamusię.

ja też mam :) dostałam od koleżanek z pracy

czy działa nie wiem bo moje dziecko jak się już budziło to tylko na żarcie a nie żeby tak tylko popłakać ;)

ale wykonana super i cały czas mieszka w łóżeczku jako jedna z ulubionyh przytulanek

Przytulanka sprawdza sie od pierwszych dni zycia ale max do konca 2 miesiac

Inne tematy z forum

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......