Pseudo serwis dla naiwnych

Pseudo serwis gorszych nie widziałem. Kupiłem od nich używanego laptopa nie czytając w necie opinii na ich temat i to był błąd. Przed kupnem zastrzegłem, że chcę sprzęt z oryginalnym Windowsem i nie interesują mnie po-usterkowe np. które miały wymieniany procesor graficzny (skomplikowana operacja po której grafika i tak pada po 2-3 miesiącach). Oczywiście właściciel serwisu zapewnił mnie, że laptop jest sprawny i nie było w nim nic grzebane a oryginalny Windows Vista upgradował do Win 7. Laptop po kupnie chodził półtora miesiąca i grafika oczywiście padła, a system operacyjny okazał się piracki. Na laptopa dostałem gwarancję rozruchową 7 dni (facet wiedział co robi, wszak u znajomego serwisanta wymieniał wcześniej zwaloną grafikę i doskonale wiedział, że komp padnie lada dzień). Na gwarancji nie wpisał marki ani nr. seryjnego sprzętu dopiero na moją prośbę uzupełnił te dane. Oczywiście całą winę za uszkodzenie laptopa zrzucali na mnie a to, że go przegrzałem a to, że był noszony i wyginany i doszło do uszkodzenia. Komp służył mi tylko i wyłącznie do internetu a nie do grania czy innych mocno obciążających procesor operacji.
Odnoszę wrażenie, że oni sami nic nie naprawiają tylko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pseudo serwis dla naiwnych

Całkowicie zgadzam się z opinią, serwis jest jedną wielką pomyłką nawet bardzo uważając można dać się oszukać, terminowość nie istnieje, cena jest zmienna z dnia na dzień zakres usług jest wybitnie płynny, potrafią w ciągu 15 minut z telefonu zrobić przycisk do papieru - wmawiając, że telefon nie był sprawny w chwili przyniesienia do serwisu na prostą czynność jaką by być powinna wymiana gniazdka ładowania. Krótko mówiąc wymiana gniazda ładowania uszkodziła trwale gniazdo wyświetlacza - naprawa w innym serwisie trwała 2 godziny i kosztowała prawie 50 zł.
Generalnie partacze do potęgi n-tej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1