..... (1) Pozdrawiam serwis GSM Dextel na Żabiance. Ponad miesiąc trzymają mój telefon,... anonim. polecam!!! (1) mieszkam na stałe za granica gdzie wiadomo usług tego typu nie ma, z sałego... marek zdecydowanie polecam! (1) Miła i fachowa obsługa. Serwis zna się na rzeczy i uparcie usuwa problem po... Iza
Pseudo serwis dla naiwnych (2) Pseudo serwis gorszych nie widziałem. Kupiłem od nich używanego laptopa nie... Oszukany szybko i tanio naprawili mi laptoa (1) polecam wszystkim henryk śmiech na sali. (4) dlaczego nie przeczytałam tych opinii wczesniej ? naprawde JAK NAJDALEJ od... bardzo niezadowolony klient Amatorski BOX a nie serwis. (1) JAK NAJDALEJ. Amatorzy korzystający z prostych programów jakie każdy mógłby... Piotr Nie zgadzam się (1) Byłam w siedmiu punktach chcąc zdjąć simloka z mojego htc którego przywiozłam... Marlena Zdecydowany negatyw, niewychowany kierownik, i pracownicy świadomi świadczenia miernych usług,błędy w treści wywieszonego (2) +Absolutny brak kontaktu z klientem (3-krotnie podawałem swój numer,a mimo to... mrozo 2 tygodnie... (3) ...czekałam na telefon, co chwilę wymyślali inna usterkę....mimo obietnic nie... nasty Tragedia obsługi (4) telefon został oddany tylko na zdjęcie blokady simlok oddany po 3 tygodniach... klient e90 (1) Ja też maiłem styczność z tym pseudo serwisem znajdującym się w oliwie.... e90 naprawa telefonu nokia (1) telefon był oddany do serwisu po upadku częściowo działał można było wykonać... Nokia