Pseudohodowla

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne. Właścicele produkuja psy, krzyżując psiaki jak popadnie....Nużyca, ciezkie alergie, wady wrodzone serdusza, psy dwupłciowe...mozna wymieniac dalej a psy potem sie tylko męczą, a my wlascieciele stajemy na glowie aby im pomoc....dla większosci z nas pies jest członkiem rodziny, ze zrobimy wszystko aby im pomoc. Specjalne karmy, drogie badania I leczenie...to cena jaka placimy ..
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 13

Siostra odebrała 1 stycznia psa ze Starej Huty, po 3 dniach okazało się, że ma lambliozę i parwowirozę. Dramat. Pseudohodowla. Przestrzegam przed tymi ludźmi. Nie można się z nimi dogadać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam ,ja też mam shih tzu z Lesniewa, wszystko ok ? Metryka rodowód bez problemu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy może Pani po Świętach skontaktować się ze mną 530526227
Kupiłam pieska nasze cierpienie okrutne Mam nadzieje ze wyzdrowieje wydałam na leczenie 1000 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pseudohodowla

Kupiłam psa i jest łysienie jest wielki problem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie ten sam problem,piesek łysieje.Rownież kontaktowałam się z osobami które brały psa od tej Kobiety! Widzę że temat nadaje się do telewizji.Ta kobieta nie może zarabiać na krzywdzie zwierząt!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Broń Boże nie kupuj z tamtąd psa ! Nie daje Ci do myslenia ilość sprzedawanych ras ? Jeśli mi nie wierzysz , że nie dzieje się w tej hodowli dobrze , zadzwoń do Państwowego Inspektora Weterynarii w Kartuzach i zapytaj go o tę hodowlę , albo zadzwoń na Policję w Kartuzach i zapytaj czy byli kiedyś wzywani na tę posesję i czy toczą się jakieś postępowania wobec właścicielki ? Wiem, że się toczą bo sama byłam już 2 razy przesłuchiwana w charakterze świadka. To śmierdzące miejsce , które nie jest żadną hodowlą tylko okrutną żywą maszynką do robienia pieniędzy ,zostanie w końcu kiedyś zamknięte , a ta kobieta rozliczona z okrucieństw !
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pieski są nadal na sprzedaż, dzwoniłam pytałam z zamiarem kupna, ale teraz się mocno zastanawiam po tym co tu przeczytałam.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, dokladnie. Bardzo dziwne jest, ze weterynarz jest z drugiego konca Polski. Wydaje mi sie, ze mamy do czynienia z wystawianiem ksiazeczek zdrowia in blanco z zawyzonym wiekiem i nieprawdziwymi szczepieniami!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta sama sytuacja 2 tygodnie temu..

Czy zgłosiła pani pozew, jesteśmy w podobnej sytuacji chcemy składać pozew.

Miałam tak samo. Przez pierwsze dwa tygodnie pies pod kroplówką z ciężką anemią. Wymiotowała, nie chciała jeść. Pani twierdziła, że to przez leki na odrobaczenie, a moja Zuzia miała 50% szans na przeżycie. Jak już się udało ją podkarmić ze strzykawki i zrobiła kupkę, od razu na badania. Wykazało Kokcydia. Odpowiednie leczenie i piesek ma się dobrze. Warto zbadać psa konkretnie na te pasożyty, podobno powodują u psów anemie. Swoją drogą przemiła konwersacja z hodowcą, człowiek takich bajek się nasłuchał :) :)

Ja, a co jest ?

Anonim,skontaktuj sie z adresem,który podałam Megi,wszystko bedziesz wiedział.
starahutapseudohodowlapsow@gmail.com

Megi,skontaktuj sie z podanym adresem,poniżej.
Opisz swoja sytuacje.Tam jest osoba,która zbiera takie informacje.
starahutapseudohodowlapsow@gmail.com
Pozdr

Czy mogę prosić o kontakt 605990243

Kogo zglosilas

Już zgłosiłam.

Ja też

Paula,dostałaś zwrot pieniedzy?Ewidentnie,piesek uszkodzony.Zdrowy żyje 15 lat!

Hodowczyni dobrze wie,że to prawda.Nikt nie donosi.Takie są fakty!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...