Pseudohodowla

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne. Właścicele produkuja psy, krzyżując psiaki jak popadnie....Nużyca, ciezkie alergie, wady wrodzone serdusza, psy dwupłciowe...mozna wymieniac dalej a psy potem sie tylko męczą, a my wlascieciele stajemy na glowie aby im pomoc....dla większosci z nas pies jest członkiem rodziny, ze zrobimy wszystko aby im pomoc. Specjalne karmy, drogie badania I leczenie...to cena jaka placimy ..
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 13

Luedy odbierales pieska? My 25.05. Nasza sunia zachorowała po tygodniu. Przestała zupełnie jeść. Weterynarz zrobił morfo i wyszła anemia. Kroplowki i b12. Mimo przymusowego dokarmiania co 3 godziny mała nie chce jeść w dalszym ciągu. Czy mieliście ten problem? Może te pieski z jednego miotu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak można się było do gadać ? Pies miał parwowirosa co powoduje ze przez kolejne 6 miesięcy nie można mieć szczeniaka w domu ... poczytajcie co to za choroba ! Kto daje kolejnego psa wiedząc jaka jest tego konsekwencja ? Odnoszę wrażenie że Ci wszyscy to jedna osoba ... ja tylko podzieliłem się moim doświadczeniem. A dodam ze pies był tylko raz zaszczepiony a nie dwa tak jak to powinno być...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

stale to samo powtarzasz a inni piszą zupełnie co innego, że hodowca i szczenięta jest ok.
nie chcę się wtrącać ale tu się myli kilka hodowli ze sobą nie związanych bo Osowa jest mocno znana z roznoszenia chorób.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dlaczego nie dogadałeś się z hodowcą skoro niemal każdy piszę że jest ok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

neon dlaczego nie chciałeś dogadać się z hodowcą? wszyscy piszą że jest ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

U nas wszystko ok. Piesek rozwija się prawidłowo i jest mega kochany. Hodowca cały czas jest w kontakcie ze mną i naprawdę jestem mega szczęśliwa , że jest z nami:-D

Mam nadzieje ze jest zdrowy ... u nas wszyscy pokochali sunie od pierwszego dnia ... a koszmar zaczął się po 3 ... trwał 6 dni . Mia jeśli możesz odezwij się i daj znać co i jak ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy z psiakiem wszystko ok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry, tak odebrałam pieska i ma się bardzo dobrze. Weterynarz potwierdził, że rozwija się prawidłowo, apetyt mu dopisuje, kupki prawidłowe, zacieków mimo dorastających ząbków brak. Kontakt z hodowca jest cały czas. I powiem tak, jeśli ktoś ma jakieś obawy, to może szukać gdzieś indziej. Ja nie mam zamiaru robić nikomu reklamy i nikogo namawiać, bo to jest każdego indywidualna i przemyślana decyzja. Ja jestem zakochana w mojej przylepie:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzień dobry chciałam zapytać czy odbieraliście Państwo szczecniaka z hodowli w miejscowości Strzepcz? mam odbierać w tym tygodniu i zaczynam się martwic. możemy się skontaktować i chwilę porozmawiać? :) podaję numer 882350830 Pytam o to Panią Mija ale i każdego kto obierał szczeniaka ze Starej Huty (Strzepcz)

Nikt Ci nie każe brać pieska z hodowli, którą mu nie odpowiada. Dziwię się w ogóle, że ludzie którzy chcą metrykę i rodowód szukają piesków na olx...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Metryka będzie po zarejestrowaniu chipa

Jasne...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Metryka będzie po zarejestrowaniu chipa, umowa od razu.

Nie byliśmy w tej hodowli, mieliśmy tylko zarezerwowanego, bardziej na ,,nie,, zdecydowała rozmowa telefoniczna wczoraj przed wyjazdem z tą panią.

Mia, dostałaś umowę i metrykę na miejscu?

Takie informacje można znaleźć w Internecie (chociazby w krs)

Witam
A byliście tam w tej hodowli kiedykolwiek?
Mieliście rezerwację na pieska z zaliczką? Zwrócę wam tą zaliczkę?

My zrezygnowaliśmy, gdyż się okazało że właścicielka hodowli jest sama dla siebie prezesem Federacji Kynologicznej. Arka i Tobi to wspólna hodowla matka i córka. Życzę dużo zdrówka dla psiaków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam i piesek jest już z nami. Wszystko było tak jak być powinno:)

Byliście po pieska?.
Dajcie znać co i jak

Inne tematy z forum

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...