Czy któras z Was chodzi z psiakiem do fryzjera? ja mam długowłosego i tak patrze,ze przydałoby się cięcie a nigdy nie byłam z psem w takim salonie piekności:) możecie coś polecić w Gdyni,moze wiecie jaki to koszt mniej więcej ? :)
Świetna Pani która strzyże psy jest na Przymorzu ( Gdańsk ) os. Jelitkowski Dwór. Pani nazywa się Aleksandra i nie dość, że strzyże bardzo ładnie, to uwielbia zwierzaki i bez problemu można Pani powierzyć swoją psią pociechę ;)
Do tego ceny przystępne, ja za trymowanie spaniela płacę 45 zł. Zawsze jestem zadowolona i jak wcześniej pisałam przesympatyczna Pani :)
tel. 509 249 603
a oto stronka jej męża, który jest weterynarzem
www.uweterynarza.pl
Polecam też salonik strzyżenia psów w Gdańsku "Łatka", bardzo przystępne ceny, miła i fachowa obsługa. Warto wejść na stronę http://salon-latka.pl :)))
kontakt:
664 832 870
ul. Rogalińska 13
Gdańsk (Ujeścisko, Chełm, Orunia Górna)
w Gdyni, na Witominie jest Fuji (tel. 586244050), my tam chodzimy z naszym pudelkie. pani jest delikatna i dokładna. a i ceny przystępne.
jak kiedyś poszlismy na stryjską, to pies był cały pokaleczony.
W Gdyni polecam "4 łapy" na Płycie Redłowskiej. Babeczka przemiła, moja bojaźliwa sunia jej ufa i ceny bardzo przystępne (trymowanie ok. dwa razy taniej :-)