Psia "kupa"

Do właścicieli swoich piesków-z ul. Słonecznego Poranka i okolicznych uliczek zacznijcie sprzątać z drogi kupki po waszych pupilach!!!Sam mam psa i po nim sprzątam,nie jest mi ciężko schylić się sprzątnąć, potem wrzucić woreczek do kubła.To żaden wstyd.:)
Jak zobaczę który to właściciel psa nie sprząta to kupsko będzie miał na swoim ogródeczku.Zacznijmy w końcu szanować to co mamy a nie każdy tylko do swojej furteczki i reszta mnie nie obchodzi.Tym co nie sprzątają życzę aby wdepnęli w to g... i wnieśli sobie do domu na czyściutki dywanik.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram w 100% . Jak widzę po przyjściu z pracy nawaloną kupę tak jakby się stary facet zesr...ł to mnie krew zalewa .
Jak zobaczę który to właściciel psa nie sprząta to kupsko będzie miał na swoich drzwiach żeby wszyscy zobaczyli kto nie sprząta po swoim pupilu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rety to ludzie jeszcze się nie nauczyli sprzatac po swoich pupilkach :( Czasem mi się wydajee ze coniektorzy cofaja sie w rozwoju.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mamy dwa psy i sprzątamy po nich nawet na polu. Niestety całe uliczki os. Rodzinnego są w psich /kocich kupach. A na prawdę to żaden problem, posprzątać i wyrzucić do swojego śmietnika .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Psia "kupa"

Jeżeli chodzi o kotki to jest prosty i zgodny z sumieniem i prawem sposób. Można na swojej działce postawić specjalną klateczke odmawiając żywe zwierzeta-koszt to ok 100zl. Problem się rozwiąże. Złamanego kiciusia można wypuścić w lesie i po problemi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Psia "kupa"

Zlapanego-nie złamanego -literówka -przepraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak można zachęcać ludzi żeby wywozili zwierzęta do lasU . TO JEST KARALNE. To juz któreś ogłoszenie Twoje gdzie nawołujesz do zakupu klatek i wywozu zwierząt do lasu. Nie zostawię tej sprawy i zgłoszę twój post do stowarzyszenia opieki nad zwierzętami na Policję. Reklamujesz ,że klatki można zakupic na allegro a w poprzednim poście namawiasz do wywozu zwierząt w Bory Tucholskie. Jakim trzeba być zwyrodnialcem by wywozić domowe zwierzaki do lasu! DOŚĆ!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zobaczcie co za oblecha, ul. Saturna:

http://i66.tinypic.com/21kvtox.jpg

CZEKAM I ZAPRASZAM NA POSPRZĄTANIE. Jeszcze raz a dogonię i wrzucę do kieszeni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za psy powinny być porządne podatki, które można by było przeznaczyć na naprawę dróg a tak to nie dość, że dziury to jeszcze kupa smorodu .....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

agrarny kraj, agrarne spoleczenstwo. nigdzie, tylko w polsce, trzyma sie tyle psow. po diabla miec psa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To ironia jak nie kumasz to twoja sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...