Agnieszka Pietkiewicz

Psycholodzy

Gdańsk, Morelowa 10

I.t - opinia (1) Pani Agnieszka z delikatnoscia i wrazliwoscia prowadzila rozmowe. Badala czy... I.t Kinga - opinia (1) Polecam serdecznie. Pani Agnieszka pomogła mi uporać z moimi problemami i... Kinga Zofia - opinia (1) Pani Agnieszka udzieliła swojej pomocy przy projekcie edukacyjnym na temat... Zofia
Krzysztof - opinia (1) Bardzo polecam. Spotkania z Panią Agnieszką, które trwają już od pewnego... Krzysztof K.S. - opinia (1) Jestem wdzięczna pani Agnieszce za towarzyszenie mi przez dwa lata. Zawsze... K.S. EM - opinia (1) Psycholog z umiejętnością słuchania, nie narzuca swojego zdania, do problemów... EM Polecam Panią Agnieszkę (2) Jeśli ktoś znajduje się na życiowym zakręcie i nie wie, jak zadbać o siebie... Maria skuteczna pomoc psychologiczna (1) Swobodna atmosfera, otwartość. Pani psycholog pomogła mi zadbać o siebie i... Alusia Ogromna pomoc (1) Pani Agnieszka pomogła stanąć mi na nogi po wielu trudnych przeżyciach.... Anna Odpowiednia pomoc dla potrzebującego wsparcia (1) Polecam panią Agnieszkę Pietkiewicz osobom potrzebującym pomocy, wsparcia.... Arek M. Prawdziwa specjalistka z pasją (1) Pani Agnieszka to niezwykle sympatyczna, ciepła i otwarta osoba. Pomogła mi... PJ Spotkanie z Panią Agnieszką (1) Spotkanie z Panią Agnieszką było dla mnie niezwykle pomocne. W atmosferze... Agnieszka Świątek Dobra pomoc (1) Polecam. Skorzystałem z pomocy, bo miałem kłopoty w rodzinie i na uczelni.... Bartek Polecam jako osobę bardzo kompetentną (1) Pani Agnieszka to bardzo kontaktowa i otwarta osoba. Podchodzi do pracy... Barbara Empatyczna, cierpliwa i bardzo profesjonalna (1) Zdecydowanie polecam każdemu kto zmaga się z trudnościami w życiu... Katarzyna Rewelacja (1) Pani Agnieszka jest profesjonalnym i niezwykle skutecznym terapeutą. Zbyszek