Dr n. med. Beata Dutczak

Psycholodzy

Sopot, al. Niepodległości 645B

Godna polecenia psychoterapeutka (1) Dotarłem do Doktor Beaty z problemem, z którym juz od dluzszego czasu nie... K.M. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta (1) Trafiłam do Pani Doktor z polecenia znajomej. Czas oczekiwania na wizytę -... Danuta Polecam, nie spotkałam lepszego specjalisty. (1) Z chorobą zmagam się już ponad 20 lat, ale leczę się niespełna 5 lat. Wyraźną... Janina B.
Godny polecenia psycholog (1) Bardzo kompetentna, ciepla osoba, ktora potrafila pomoc mi w zmaganiu z... Maria Z. Zadowolona pacjentka (1) Pani Doktor Beata jest bardzo dobrym specjalista. Polecam! Bardzo szybko... Zadowolony pacjent polecam (1) Pani doktor wydaje sie osobą kompetentną i konkretną. Po pierwszym spotkaniu... potrzebujacy Swietny psycholog (1) Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Pani Doktor okazała się bardzo... Sebastian N. Psychoterapia (1) Uczęszczam na terapię od 2 miesięcy i już widzę poprawę w moim podejściu do... K.D. Świetny specjalista (1) Serdecznie polecam panią psycholog! Chodziłem kilka miesięcy i objawy... Maciej psycholog godny polecenia (1) Świetny fachowiec od psychiki ludzkiej, profesjonalistka, a przy tym... plusik Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam p. Beatę z czystym sumieniem. Pani Beata jest osobą miłą,... Celina Profesjonalny psycholog (1) Bardzo gorąco polecam Panią Beatę, u której byłam rok w terapii. Dzięki tym... R.K. Profesjonalny psycholog (1) Polecam panią Beatę. Jestem jej pacjentką w poradni i uważam, że terapia... G. Psycholog z powołania (1) Polecam Panią Beatę z czystym sumieniem! Kiedy mój mąż odszedł do innej... Anna W. Godna polecenia! (2) Miałam wiele podejść do rozpoczecia terapii, jednak po pierwszej wizycie... Magdalena D. Swietny psycholog! (1) Mogę polecić Panią Beatę z czystym sumieniem. Mam na swoim koncie wiele wizyt... Malwina