Gabinet Psychologiczny

Psycholodzy

Gdynia, Legionów 107K/1

Tomek - opinia (1) Od dawna mam problem w relacjach z moją matką. Nigdy nie umiemy się dogadać,... Tomek Apolonia - opinia (1) Pani Karolina to naprawdę dobrze wykształcona profesjonalistka, więc czułam... Apolonia Ula - opinia (1) Po porodzie dotknęło mnie duże przygnębienie, byłam pewna, że to tylko baby... Ula
Krzysztof - opinia (1) Podczas choroby żony zdecydowaliśmy się na pomoc pani Karoliny, to była... Krzysztof Kacper - opinia (1) Super osoba, gorąco polecam panią Skowronek. Kacper Iza - opinia (1) Polecam skorzystanie z usług pani Karoliny, jest wprost nieoceniona w... Iza Weronika - opinia (1) Terapia pod okiem pani Skowronek okazała się nieoceniona w zestawieniu z moją... Weronika Julia - opinia (1) Wrażenia już po pierwszej wizycie znacznie na plus. Pani Karolina ma bardzo... Julia Paula S. - opinia (1) Pani Karolina była dla mnie skutecznym psychoterapeutą, dzięki niej... Paula S. Polecam (1) Do pani Karoliny chodzę od roku. Jest to najlepszy terapeuta jakiego... Marcin nie polecam (1) Pomyłka, bardzo żałuję straconego czasu i wydanych pieniędzy na terapie w tym... Kiki