Gabinet Psychoterapii

Psycholodzy

Gdańsk, Konrada Wallenroda 17/5

Danuta - ocena (1) Kompetentny terapeuta, potrafiący pomóc w życiowych problemach. Po sesji... Danuta Sylwia - ocena (1) Nie często spotyka się psychoterapeutę z tak wnikliwym umysłem, który potrafi... Sylwia Anna K. - ocena (1) Profesjonalnie i w przyjemnej atmosferze, polecam gorąco! Anna K.
Aga - ocena (1) Terapeuta niezwykle profesjonalny i empatyczny. Polecam każdemu, kto szuka... Aga Anna P. - ocena (1) Wyjątkowy terapeuta, z wysoką empatia i uwaznoscią. Czułam się bardzo... Anna P. Anna K. - ocena (1) Dobry psychoterapeuta. Sesje brainspotingu bardzo intensywne i skuteczne. Anna K. Dagmara - ocena (1) Serdecznie polecam tego terapeutę. Zna się na rzeczy, na prawdę umie... Dagmara Tomasz - ocena (1) Wspaniały człowiek pomógł mi pozbyć się wieloletniej traumy. Moje lęki ustały... Tomasz Mariola - ocena (1) Pan Adam potrafi wysłuchać i pomóc problemami. Widać że ma ogromne... Mariola Przemek - ocena (1) Pan Adam potrafi wysłuchać i pomóc. Terapia brainspotting bardzo skuteczna.... Przemek Kasia - ocena (1) Jestem jestem już po kilku sesjach Brainspotting z Panem Adamem i jestem... Kasia Maciej K. - ocena (1) Świetny terapeuta, potrafi wysłuchać. Ogromne doświadczenie życiowe i... Maciej K. Dagmara - ocena (1) Terapia brainspotting jest niesamowita. Pan Adam pomógł mi dotrzeć do głęboko... Dagmara Małgorzata - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem empatii, zrozumienia i doświadczenia pana... Małgorzata